free download 78 travel guides written by experts

Crazy Team a luat cu asalt tara!

Cosmina Pasarin, Cristi Stanciu si Matteo in turneu!
 
In cluburile din Romania a luat nastere o noua manie: Crazy Team!

L&M Tour, organizat de iMusic Event, prezinta pentru prima oara un nou concept de party, cu toate elementele in cantitati suficiente pentru o noapte nebuna!

Crazy Team, mai exact Cosmina Pasarin, Cristi Stanciu si Matteo dau tot ce au mai bun intr-o serie de opt evenimente organizate in Timisoara,Galati, Iasi si Cluj.

Cosmina Pasarin, deja bine cunoscuta in calitatea de MC (Master of Ceremony) atat pentru petreceri cat si pentru evenimente corporate, face echipa la microfon cu Matteo, al doilea MC al echipei. Desi e prima colaborare, dupa cele cateva petreceri de test dinaintea turneului, cei doi au demonstrat o chimie incredibila!

Cristi Stanciu (Radio 21) a mai colaborat atat cu Matteo cat si cu Cosmina la diverse evenimente. Intamplator, exista deja o relatie de prietenie cu cei doi MC, care insa nu se stiau intre ei.

Experienta lui Cristi, DJ-ul echipei, a facut ca cei trei sa functioneze ca un tot inca de la primul eveniment. Dupa Club Heaven Timisoara si El Divino Galati, urmeaza clubul Hypnotic din Iasi pe 5 si 6 iunie !

Nu trebuie sa ratezi cea mai  tare petrecere din oras!

Cosmina, Cristi si Matteo vor fi pe scena!

Bucuresti, 04.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *