free download 78 travel guides written by experts

Cratima anunta lansarea unui nou web site

pentru unul dintre cei mai noi clienţi ai săi, un magazin online (e-commerce) ce poate fi accesat la adresa: www.stand-uptees.com .

Web site-ul reprezintă un model pentru ceea ce înseamnă îmbinarea dintre tehnologiile şi platformele standard web 2.0 şi adaptarea acestora la nevoile şi cerinţele clientului. Magazinul virtual are la bază platforma osCommerce, una dintre cele mai performante arhitecturi e-commerce open source disponibile la momentul actual. Faţă de facilităţile standard oferite de osCommerce, a fost necesară adăugarea unor funcţionalităţi suplimentare pentru a putea satisface cerinţele clientului, cerinţe care au inclus printre altele: folosirea sistemului de plăti LinkPoint ®, livrări în US şi internaţionale şi achiziţia pe baza cupoanelor de reduceri.

Cea mai importantă realizare a acestui proiect, care a implicat şi cel mai consistent efort din partea echipei Cratima, constă în rescrierea aproape în totalitate a modulelor “shopping cart” şi “checkout”, astfel încât accesul la produsele prezente în website să fie cât mai facil şi cumparărea acestora să se realizeze în câţi mai puţini paşi posibili.

În ceea ce priveşte aspectul vizual al website-ului, acesta a fost creat de Cratima având în vedere publicul ţintă – persoane tinere – şi produsele comercializate pe site: "tricouri hazlii". Fiind conştienţi de importanţa pe care imaginea website-ului o are în ceea ce o companie doreşte să comunice clienţilor, designerii Cratima au reuşit o “punere în scenă” de care clientul a fost pe deplin mulţumit.

Modulul de administrare a conţinutului (content management system – CMS) implementat în cadrul acestui proiect are un dublu rol. În afară de facilitatea standard, aceea de a administra produsele din magazinul virtual, CMS-ul a fost adaptat şi dezvoltat pentru a permite administrarea şi managementul celorlalte secţiuni ale website-ului.

Ideea de Internet Marketing a căpătat notorietate şi este din ce în ce mai des întâlnită în prezent. Una dintre cele mai importante modalităţi de realizare a marketingului online constă în creearea şi dezvoltarea unei reţele sociale importante. Pentru a valorifica la maxim această modalitate de promovare, proiectul stand-uptees.com are integrată o pagină specială ce conţine link-uri către cele mai importante web site-uri de reţele sociale, fiecare dintre acestea fiind reprezentată vizual prin logo-ul specific. Cei interesaţi pot intra pe profilul Stand-up Tees de pe respectiva reţea socială, îl adaugă drept prieten şi astfel poate câştiga un tricou în campania de marketing “prieteni cu beneficii”.

Cu privire la colaborarea cu Cratima, Jason Williams – proprietarul website-ului – a declarat cu ocazia lansării oficiale (în rezumat) : “Vă recomand să lucraţi cu Cratima! Sunt foarte profesionişti şi mi-au îndeplinit toate cerinţele. Am fost informat continuu despre evoluţia proiectului şi au reuşit să realizeze website-ul exact cum am dorit”.

Bucuresti, 19.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *