free download 78 travel guides written by experts

Cramele Recas lanseaza primul lor vin licoros in cadrul unui eveniment inedit

Cramele Recaș au lansat sâmbãtã, 27 septembrie 2014, un nou sortiment de vin. În premierã, peste 20 de timișeni au avut ocazia sã deguste, într-un mod inedit, Conacul Ambrozy, primul vin licoros oferit de Cramele Recaș.

Evenimentul de lansare, Brunch in the Sky, s-a desfãșurat în viile Recaș, la o înãlțime de aproximativ 50 de metri. Participanții au degustat noul vin în timp ce au admirat una dintre cele mai frumoase priveliști din județul Timiș. Ridicați cu o macara, la o masã de 20 de persoane, prinși în hamuri, timișenii s-au bucurat de o încã premierã a zonei de vest a țãrii: echipa Dinner in the Sky Romania a organizat pentru prima datã o masã festivã în aceastã regiune.

Noul sortiment de vin licoros, Conacul Ambrozy, este un vin dulce, de desert și este primul de acest tip din gama vinurilor oferite de Cramele Recaș. ”Iubitorii de vin ne-au întrebat în repetate rânduri când vom lansa un vin licoros, de desert. Este plãcerea noastrã sã îi anunțãm cã le-am îndeplinit dorința și acum se pot bucura de dulceața și parfumul unui vin de desert, bogat în arome”, menționeazã Ioan Georgiu, Director General al Cramelor Recaș.

Timișenii care au avut șansa de a participa la Brunch in the Sky au fost aleși în urma unui concurs desfãșurat de Cramele Recaș, în parteneriat cu PRbeta Agency, pe Facebook. Dupã ce mai mulți participanți au rãspuns cât mai creativ întrebãrilor propuse de organizatori, 20 de norocoși au fost aleși pentru experiența unicã de a degusta un vin la 50 de metri altitudine.

”Mã așteptam la un eveniment interesant, însã a fost mult peste așteptãri. Ne-au întâmpinat niște oameni tare faini, care pun multã pasiune în ceea ce fac. Un eveniment la înãlțime, din toate punctele de vedere.”, spune Nadina Lupu, unul dintre timișenii care au câștigat concursul. ”A fost de-a dreptul fascinant, o combinație ineditã între experiența gastronomicã, panoramã și senzații tarii.” povestește și Otilia Tudoran, o altã câștigãtoare a concursului.

Noul sortiment Conacul Ambrozy este un vin premium, adresat celor cu gusturi fine și se adreseazã în special industriei HORECA. Va putea fi gãsit în restaurantele de lux, dar și în magazinele specializate din țarã.

Bucuresti, 29.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *