metalshow

Cramele Recas invita timisenii la “Brunch in the sky”

Sâmbãtã, 27 septembrie 2014, reprezentanții Cramelor Recaș vor sãrbãtori venirea toamnei într-un mod inedit: printr-o “masã la înãlțime”, dedicatã unui numãr de 20 de timișeni care vor putea savura un pahar de vin de Recaș la 40 de metri altitudine. “Brunch in the sky” este numele evenimentului și reprezintã un concept în premierã pentru aceastã parte a țãrii. “Brunch in the sky” este numele evenimentului și reprezintã un concept în premierã pentru aceastã parte a țãrii.

Cu o tradiție de zeci de ani în viticultură, Cramele Recaș, cea mai importantă vinărie din zona de vest a României, dorește să sărbătorească venirea toamnei cu un “brunch” dedicat locuitorilor din județul Timiș, primii beneficiari ai vinurilor produse la viile Recaș.

Începând de luni, 22 septembrie, și pânã joi, 25 septembrie (inclusiv), Cramele Recaș își cautã invitații printr-un concurs realizat în parteneriat cu PRbeta Agency. În cele cinci zile de concurs, cei care vor sã participe la “Brunch in the sky” sunt invitați sã rãspundã cât mai creativ unor întrebãri adresate pe pagina de Facebook PRbeta Agency. La finalul fiecãrei zile de concurs vor fi anunțați câte 5 câștigãtori. Regulamentul concursului poate fi accesat aici.

“Suntem foarte emoționați și bucuroși cã putem sã organizãm un eveniment care sã se adreseze timișenilor, cei care ne sunt alãturi de foarte mulți ani. Am adus lângã noi oameni cu foarte multã experiențã în organizarea de evenimente speciale și suntem siguri cã va fi un eveniment despre care se va vorbi pentru multã vreme de acum inainte”, a declarat Ciprian Roșca, Director Comercial Cramele Recaș.

Conceptul “Brunch in the sky” este adus pentru prima dată în zona de vest a României și presupune o doză de senzații extreme la înălțime. Cei 20 de câștigători ai concursului desfășurat în această săptămână vor fi primiți sâmbătă, 27 septembrie, la viile Recaș, unde vor fi ridicați cu o macara, prinși în hamuri și serviți de personalul Cramelor Recaș.

Bucuresti, 22.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *