free download 78 travel guides written by experts

Crama Ceptura vine cu o idee inedită de mic dejun: vin și fulgi de ovăz

Crama Ceptura propune un mic dejun inedit inspirat din vechile tradiții: vin și cereale 100% românești. Potrivit sloganului cramei noastre, primim cu 14 zile mai mult soare pe an. Astfel ne-am propus să facem în așa fel, încât oamenii să se trezească plini de energie și să aibă un start de zi cât mai reușit, pentru a putea continua la fel și pe parcursul zilei.

O idee care aparține vechilor daci străbuni, de pe teritoriul carpato-danubian-pontic, este să strecurăm vinul în ceea ce consumăm de dimineață. Fiind un antioxidant puternic, vinul protejează țesuturile de procesul de îmbătrânire timpurie și curăță vasele sangvine de colesterol. Astfel, este garantată vitalitatea, forțele noi, un boost de energie fizică și bună dispoziție. Fulgii de ovăz sunt cei mai benefici fulgi de cereale de pe planetă, pentru că nu conțin gluten, dar sunt plini de proteine, minerale, vitamine și fibre. Amestecul propus, în combinație cu vinul demidulce alb, nu doar că va menține silueta, pompa mușchii în timpul antrenamentelor și tonifia abdomenul, dar garantează și o senzație rapidă de sațietate!

Crama Ceptura logo

Numele amestecului: Secretul longevității românului

Conținut cereale: fulgi de ovăz, semințe de struguri albi, fulgi din frunze uscate de viță de vie, praf din semințe de struguri roșii, sultanin, stafide și stafide negre de Corint.

“Am dorit să pregătim un dejun natural și sănătos, din ingrediente 100% românești. Dejunul cu vin și cereale e foarte gustos, mai puțin gras și are compuși organici indispensabili organismului, care au un rol esențial în menținerea proceselor celulare vitale. În acest sens, vinul este o sursă naturală și extraordinară de energie și poftă de viață. În plus, vinul protejează celulele umane de radicali liberi și încetinesc procesul de îmbătrânire. O rețetă inspirată din străbuni e una care a trecut toate testele timpului și ale istoriei” a declarat Marcel Grăjdieru, Directorul Crama Ceptura.

Rețetă de pregătire peste noapte a fulgilor de ovăz: https://www.crama-ceptura.eu/romanian-breakfast/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *