metalshow

Craiova, o locatie cheie pentru strategia Flamingo Group

Grupul Flamingo inaugurează trei magazine în Craiova

Flamingo International anunţă deschiderea a trei magazine în Craiova, în cadrul Galeriei Real. Locuitorii Craiovei vor putea achiziţiona atât produse electrocasnice şi electronice disponibile în noul Flanco World Craiova, noile modele de calculatoare şi periferice disponibile în cadul noului magazin Flamingo Computers, precum şi o gamă variată de gadgeturi  prezente în noul Future Shop Craiova.  

Prin deschiderea celor trei magazine ale grupului, şi în special a unui nou magazin Flanco World,  este susţinută strategia grupului, anunţată de către noul CEO Flamingo International, Jiri Rizek. Strategia grupului se va baza în 2007 şi 2008, pe dezvoltarea reţelei Flanco World şi pe înlocuirea magazinelor de suprafeţe mici cu cu magazinele de suprafete mari, cu o gamă variată de produse electronice şi electrocasnice. Flanco World este un concept de retail de suprafeţe mari, de peste 1.800 mp, dezvoltat şi implementat cu sprijinul unei firme de consultanţă străină, specializată în activităţi de retail, care presupune pe lângă varietatea deosebită de produse (câteva mii), şi sprijin specializat, oferit de către personalul, special pregătit pentru a le oferi cumpărătorilor cele mai bune soluţii, în funcţie de produsele alese.

Ca şi în cazul celorlaltor magazine Flamingo, oferta de produse IT&C este deosebit de generoasă, oferta de calculatoare şi servicii IT fiind foarte bine reprezentate aici. De la computere şi componente până la monitoare, echipamente multimedia, periferice, telefoane mobile, accesorii şi consumabile, noul magazin va oferi posibililor clienţi soluţii personalizate şi asistenţă specializată. Prin extinderea reţelei Flamingo Computers, grupul dovedeşte că face tot posibilul să îţi păstreze poziţia de lider în vânzarea de calculatoare pe piaţa românească de profil, poziţie pe care o păstrează de trei ani.

Noul magazin Future Shop se va adresa în special publicului tânăr, interesat de comunicare şi ultimele tehnologii existente pe piaţă. În magazinele Future Shop, posibilii cumpărători vor găsi o gamă deosebită de produse axate pe zona de entertainment şi fun, de la console de jocuri la ultimele modele telefoane mobile.

Acestă inaugurare respectă strategia de dezvoltare a Grupului Flamingo, care se axează pe deschiderea unor noi locaţii în centrele unde vânzările companiei sunt marcate de un trend ascendent.

„Odată cu deschiderea acestor magazine în Craiova, Grupul Flamingo îşi continuă procesul de extindere, fiind prezent în toate oraşele importante din România. Dorim să ne asigurăm toţi clienţii de calitatea serviciilor oferite de compania noastră, precum şi de gama variată de produse pe care o punem la dispoziţia lor. Pe lângă varietatea produselor, le oferim clienţilor noştri şi servicii adiacente post-vânzare. Craiova a reprezentat mereu o piaţă foarte bună pentru retailul de electronice şi electrocasnice, de aceea am decis să ne întărim prezenţa pe piaţa din Oltenia.” afirmă Violeta Sârbu, Marketing Manager Flamingo International.”

Bucuresti, 1.12.2006 

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *