Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Craciunul vine cu jocuri, povesti si concerte la Plaza Romania

Ajutoarele lui Moș Crăciun, elfi, Crăiasa Zăpezii și alte personaje îndrăgite îi așteaptă pe cei mici la Plaza România, în weekend-urile 12-13 și 19-20 decembrie, cu povești, colinde și jocuri creative.

În așteptarea Crăciunului, copiilor li se pregătesc două weekend-uri pline de surprize la Plaza România, pe 12-13 și 19-20 decembrie, între orele 15.00 și 19.00. Pe toată perioada, vizitatorii mall-ului sunt invitați să se fotografieze într-un decor de poveste, special amenajat, Plaza România oferindu-le în dar un album de familie. Totodată, la Târgul de Crăciun deschis până pe 24 decembrie, la parterul centrului comercial, clienții își pot cumpăra cadouri tematice și ornamente pentru brad.

Sâmbătă, 12 decembrie, îndrumați de Crăiasa Zăpezii, cei mici vor intra în lumea poveștilor de Crăciun, vor dansa și îl vor întâlni pe Mickey Mouse. Seara se va încheia cu un concert de colinde susținut de Corul Acapella. În după-amiaza de 13 decembrie, un povestitor iscusit le va dezvălui celor mici tainele Crăciunului, prin jocuri-surpriză.

În zilele de 19 și 20 decembrie, la Atelierele lui Moș Crăciun, copiii vor crea ornamente și vor împodobi bradul de Crăciun din Plaza România. Ajutorul lui Moș Crăciun, Elful, îi va învăța jocuri distractive, după care cei mici vor participa la concursul„Copiii au talent” și vor cânta cele mai cunoscute colinde din toate timpurile. Sâmbătă, de la ora 19.00, Marian Vasilescu & Band vor susține un concert de colinde în varianta modernă, iar duminică, de la aceeași oră, un cor va aduce spiritul cântecelor tradiționale de Crăciun.

Programul complet poate fi găsit pe plazaromania.ro.

Bucuresti, 07.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *