Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Crăciunul românilor se vede la Antena 1

Zilele speciale sunt sărbătorite cu programe speciale la Antena 1, astfel încât Crăciunul românilor să se vadă cel mai bine din fața televizoarelor, acolo unde sunt invitați toți telespectatorii dornici să petreacă în familie cu bunătate, spectacol și bucurie.

Joi, 22 decembrie, de la ora 20.30, Antena 1 difuzează la „Next Star”, o ediție specială de Crăciun prezentată de Dan Negru.

Patru copii cu probleme majore de sănătate, dar și două surori lăsate de mama lor în plasament, pentru că nu are posibilitatea să le crească, își împlinesc visurile joi, 22 decembrie, de la ora 20.30, la “Next Star”, într-o ediție specială de Crăciun prezentată de Dan Negru.  Este seara poveștilor extraordinare și a visurilor devenite realitate, din care nu vor lipsi vedetele care au dorit să le facă micuților o bucurie acum, în prag de sărbători, și nici concurenții „Next Star” care le vor  spune tuturor poveștile acestor copii speciali.


Unul dintre ei este Delia (5 ani, din Bârlad), o fetiță fără mâini și picioare, abandonată de mama ei, la maternitate, imediat după naștere. Pentru că micuței îi plac foarte mult petrecerile, Omar (16 ani, București), câștigătorul primului sezon „Next Star”, i-a pregătit Deliei o petrecere în toată regula, cu prinți și prințese, pe scena show-ului. Ce daruri va primi fetița și ce alte surprize o așteaptă, telespectatorii vor afla joi seara.

Sindromul Down nu-l va impiedica pe Alexandru (13 ani, din București) să cânte pe scenă, la “Next Star”. Pentru că este un mare fan al lui Pepe și pentru că își dorește enorm să cânte împreună cu artistul său preferat, Pepe îi va îndeplini lui Alexandru acest vis. De ce alte cadouri va avea parte Alexandru și ce concurent de la „Next Star” vine să-i susțină povestea, telespectatorii vor vedea în ediția specială din 22 decembrie.

Tot atunci, micuțele Sofia (6 ani, Isaccea), Giulia (6 ani, com. Bârea, jud Neamț) și Sofia (7 ani, Focșani) revin pe scena show-ului de talente destinat copiilor pentru două surori, Cristina și Camelia (13 si 10 ani, din Tg. Jiu), pe care mama lor le-a lăsat în plasament, pentru că nu are posibilitatea să le crească. Fetele își doresc să câștige bani din muzică, să se poată întoarce acasă, la mama lor. Pentru că visul lor este să urce pe scenă alături de mari vedete, Stela Popescu, Maria Dragomiroiu, Marcel Pavel, Nico, Andrei Ștefănescu, Anda Adam, Viorica Macovei, George, Radu Vâlcan și Dima Trofim vin la „Next Star” să cânte împreună cu ele.

De ce alte surprize vor avea parte Cristina și Camelia și cine sunt ceilalți copii care-și vor realiza visurile artistice în prag de Crăciun, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi joi, 22 decembrie, de la ora 20.30, într-o ediție specială a emisiunii „Next Star”, prezentate de Dan Negru.

Vineri, 23 decembrie, de la ora 20.30, Antena 1 difuzează marea finală a emisiunii X Factor

Olga, Alex, Marcel și Raul sunt cei patru finaliști care vinerea aceasta își pun la bătaie toate atuurile în finala show-ului „X Factor”, ce va fi difuzată la Antena 1 de la 20.30. Fiecare este talentat, special și a demonstrat că își merită locul în finală, însă numai unul dintre ei va fi ales câștigător al celui de-al șaselea sezon și al marelui premiu în valoare de 100.000 de euro.

Vinerea aceasta cea de-a treia Gală LIVE este dedicată duetelor. Vedete cunoscute de la noi vor păși pe scena „X Factor” pentru a cânta alături de cei patru finaliști. Așa se face că Alex Mladin va cânta cu Sore, Raul Eregep cu Alina Eremia, Olga Verbițchi cu Roman, solistul de la Zob și Zdub, iar Marcel Roșca cu Alin Oprea. Spectacolul va fi total atunci când pe scenă, cei patru finaliști vor cânta live alături de mentorii lor. Iar imediat după se va da start vot: telespectatorii își vor putea vota favoritul prin SMS cu prenumele acestuia la 1313. Voturile celor de acasă sunt decisive pentru că după această primă sesiune de votare ultimii doi concurenți care obțin cele mai puține voturi pleacă acasă, iar cei doi care rămân vor intra la duel. Duelul aduce astfel multă emoție și trăiri intense, iar voturile telespectatorilor sunt din nou cele care vor alege marele câștigător „X Factor”. Despre cine este vorba rămâne de văzut vinerea aceasta la Antena 1, când pe scena show-ului vor mai urca pentru momente speciale și Florin Ristei sau Alina Eremia.

Show-ul „Te cunosc de undeva!” își alege sâmbătă, în Ajun de Crăciun, de la ora 20.00, marele câștigător al celui de-al zecelea sezon. Maria Buză și Pepe, Adina Răducan, Nico, Lucian Ionescu și Șerban Copoț  intră în joc pentru marele premiu de 15.000 de euro în cea mai strălucitoare, frumoasă, emoționantă și așteptată gală a transformărilor din acest sezon. Punctele pentru transformările speciale pe care aceștia le-au pregătit le vor fi oferite atât de jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, cât și de colegii lor nefinaliști, Amna, Misha, Dima Trofim și Dorian Popa.

În acest sezon, în premieră la „Te cunosc de undeva!”, ruleta le-a oferit finaliștilor posibilitatea să-și aleagă personajele pe care doresc să le interpreteze în marea confruntare de la final de sezon. Astfel, Lucian Ionescu, tânărul actor considerat revelația acestui sezon, s-a hotărât să-și joace șansa de finalist transformându-se în personajul suprem al muzicii internaționale, Michael Jackson. Mezina show-ului, Adina Răducan, o va imita pe Beyonce, o artistă pe care o admiră foarte mult și pe care a studiat-o intens, în timp ce Nico a ales să fie Jennifer Lopez, un personaj latin pentru care muzica și dansul sunt ca aerul și apa. Maria Buză și Pepe au ales să meargă pe show și distracție în marea finală, transformați în Marc Antony și Alexander Delgado, pe când Șerban Copoț va fi Mr. Grinch, un personaj colorat, dificil și amuzant care încearcă în toate poveștile să fure Crăciunul și nu reușește niciodată.

Înainte de a se transforma în jurați, nefinaliștii acestui sezon vor susține la rândul lor momente artistice alături de invitații speciali ai serii. Astfel, Dorian Popa va cânta împreună cu Fuego, un artist pe care l-a imitat în acest sezon și pe care îl respectă foarte mult, Amna va urca pe scenă alături de o fostă concurentă și prietenă a acestei emisiuni, Oana Sîrbu, Dima Trofim va avea ocazia să cânte alături de Mirela Vaida, în timp ce Misha va trăi pe scenă încă un moment pe care nu-l va uita niciodată, de data aceasta alături de soțul ei, Connect-R.

Florin Ristei și trupa sa, FreeStay, nu vor lipsi din marea finală. Alături de jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Aurelian Temișan și Andrei Aradits și de prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși vor susține momentul special din deschiderea marii finale.

Cine va fi marele câștigător al celui de-al zecelea sezon al show-ului transformărilor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 24 decembrie, de la ora 20.00, în finala „Te cunosc de undeva!”.

După marea finală a celui mai spectaculos show al transformărilor, „Te cunosc de undeva”, Antena 1 va difuza  cu începere de la ora 23.15 cele mai frumoase, sensibile, incitante, inedite și pline de efervescență momente din concertul Horia Brenciu & HB orchestra, susținut pe 4 și 5 noiembrie, la Sala Palatului.

„Cred în spectacolul total”, spunea Horia Brenciu. „Mă gândesc mereu la conceptul asta. Din 2011, de când am început experiența Sălii Palatului, am încercat să-l perfecționez. Încă muncesc la asta. De-a lungul celor 13 producții, am avut lasere, trape aduse din străinătățuri, tiroliene și tot felul de efecte speciale. După toate astea, am rămas la lucrurile de bază: muzică, piese originale, momente coregrafice aparte, câteodată un cover bine plasat într-o surpriză muzicală, artiști invitați distribuiți în regii inedite și mult, mult zâmbet de dăruit oamenilor, spectatorilor.” Ei bine, toate acestea s-au regăsit în spectacolul oferit de Horia Brenciu și orchestra sa în timpul concertului extraordinar susținute de artist la Sala Palatului, din care publicul Antena 1 va urmări în noaptea de Ajun cele mai frumoase momente.

În ziua de Crăciun, la Antena 1 are loc premiera noii emisiuni „Uniplay Show”, prezentate de Horia Brenciu și Diana Munteanu din care nu vor lipsi premiile în bani, muzica și spectacolul. „Uniplay Show” se anunță a fi un spectacol de entertainment complet, interactiv, cu muzică live, invitați unul și unul, jocuri, premii în bani,  toate într-un decor modern și sofisticat. „De-a lungul anilor am participat la tot felul de formate, am trăit tot felul de experiențe TV. Toate au avut un singur scop: bucuria oamenilor, a telespectatorilor. Pe 25 decembrie voi fi amfitrionul unui spectacol care se dorește plin de surprize. Fie cp e vorba de muzică, de jocuri, de distracție, UNIPLAY SHOW își propune să facă mulți români fericiti! Dincolo de vedetele invitate în spectacol, voi beneficia de cea mai nebună gașcă de muzicieni: orchestra mea! Am emoții, ca de obicei. Așa mi se întâmplă de fiecare dată când încep un proiect. La asta se adaugă si emoțiile din prima seara de Crăciun, atunci când vom debuta pe sticlă. Timp de două ore vreau zâmbete, strigăte si aplauze! Sper că nu-i cer prea mult lui Moș Craciun. Doar am fost cuminte!”, a declarat Horia Brenciu.

În fiecare ediție a emisiunii „Uniplay Show”, două echipe formate din vedete vor fi supuse unor probe amuzante și vor trece prin confruntări de toate felurile. În prima ediție a emisiunii ce va fi difuzată în seara de Crăciun de la ora 20.00, vor face spectacol, pe de-o parte Cătălin Bordea, Șerban Copoț și Dorian Popa, iar de cealaltă Maria Buză, Ruby și Raluk.

Pentru a putea participa la Uniplay Bingo TV, care va fi integrat în emisiunea Uniplay Show, este necesară achizitionarea biletelor de joc de la unul din punctele de vanzare Uniplay. Începând cu miercuri, 14.12.2016, Uniplay a pus biletele în vânzare în centrele comerciale la standurile destinate special acestui joc, dar și in mediul online, pe www.Uniplay.ro. Premiile puse în joc sunt în valoare de 1.500.000 de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *