Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Craciunul Animalelor 2007

15 decembrie 2007
COMPLEXUL EXPOZITIONAL ROMEXPO Bucuresti,
PAVILIOANELE 23 – 25

Motto: “Cind omul este in suferinta,
Dumnezeu ii trimite un catel!”

Craciunul Animalelor 2007

La finalul unui an plin de evenimente, dedicate salvarii  animalelor fara stapan, manifestari in urma carora 45 catei si 54 pisoi  au fost adoptati, Fundatia DAISY  HOPE organizeaza CRACIUNUL ANIMALELOR,  editia a IIIa .

Evenimentul este creeat dupa modelul  lansat de Fundatia Brigitte Bardot, in Franta si are ca scop gasirea unor familii care sa adopte catei fara stapan, aflati in adapostul Fundatiei  DAISY HOPE si pisicute salvate de oameni cu suflet, precum si strangerea de fonduri pentru animalele care raman, in continuare, in adapostul fundatiei. Manifestarea se va desfasura sambata 15 decembrie 2007, intre orele 11 – 17, in locatia oferita de pavilioanele 23 – 25, din cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO Bucuresti.

Pentru cateii si pisoii adoptati se vor elibera certificate de adoptie si carnete de sanatate. Toate animalele adoptate vor primi cadouri de la Mos Craciun, sponsorizat de firma PURINA, acelasi cadouri fiind oferite si cateilor ramasi in adapost.

Pe langa scopul filantropic principal, manifestarea mai are alte 3 dimensiuni:

1.1. cea educationala – de prezentare a programelor si proiectelor fundatiei, elemente de legislatie, elemente de educatie cu privire la responsabilitatea ingrijirii unui animal, sfaturi medicale si de nutritie, elemente de dresaj, care sa asigure confortul fizic si psihic al animalelor de casa adoptate.

Aceasta dimensiune va fi sustinuta de amenajarea:

– standului Fundatiei “Daisy Hope”, unde se  vor elibera documentele de adoptie si certificatele de sanatate pentru animalele adoptate;

– unui centru de medicina alternativa pentru tratarea animalelor bolnave, bazata pe terapia florala Bach si pe terapia Reiki, cu demonstratii sustinute de Aura Maratas si  Viorica Mocanu;

– unui cabinet veterinar care sa asigure sfaturi medicale si informatii legislative de ultima ora .

1.2. cea comerciala – de prezentare a ofertelor de produse dedicate cresterii, ingrijirii si ocrotirii animalelor de casa, inclusiv produse media;

1.3. cea recreativa – de organizare a unor momente speciale atractive, pentru participantii la manifestare, lansari de carte, jocuri si concursuri, muzica, teatru, numere de circ, etc. (v. desfasurator).

Animatorul evenimentului: Vasile Calofir

Parteneri: ROMEXPO si PURINA

Sponsori: Fundatia Brigitte Bardot, Giotto Advertising, Keston, Best Print, A&D Pharma, Innovet, Animax, Daisy Vet, Rendez-Vous, Privileg Catering, Editura For You, Editura Quality Books, Editura Mix, Media Advertising, Sofisticat, Erc Press, Fundatia Parada, Speed Vet.

Parteneri media: Animalutze.com, Kiss Fm, Lumea femeilor, Vivid, Cream Of the Crop, radio3net, Cosmos TV.

Pentru detalii de ultima ora va invitam sa participati la conferinta de presa, ce va fi organizata miercuri 12 decembrie 2007 ora 12, la ceainaria  Rendez-Vous din Calea Floreasca, nr. 102, unde vor raspunde intrebarilor dumneavoastra:

– Aura Maratas – Presedinte  Daisy Hope – tel 0728 825 532;
– Cristian Vencu – Director general Daisy Hope.

Bucuresti, 14.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *