free download 78 travel guides written by experts

Craciun pentru toti

În data de 20 decembrie 2008, orele 19.00, Ateneul Roman din Bucuresti gazduieste, ca in fiecare an Gala „Crăciun pentru toţi”, al VIII-lea concert de binefacere iniţiat şi organizat, după criterii şi standarde europene, de către Fundaţia Solidaritatea Culturală pentru România ARS XXI sub Inaltul Patronaj al Ministerul Culturii si Cultelor.

Îmbinând de ani de zile muzica simfonică şi muzica de jazz cu muzica tradiţională românească, Fundaţia Solidaritatea Culturală pentru România ARS XXI reuşeşte să reuneasca de fiecare dată in acest concert artişti de renume din România şi străinătate care doresc să pună la dispoziţie timpul şi talentul lor, în mod gratuit, pentru a ne ajuta să oferim o mică bucurie de Sfintele Sărbători acelora care nu fac parte dintre favorizaţii soartei.

Concertul „Crăciun pentru toţi” este înregistrat şi retransmis de posturile nationale de radio si televiziune publicului marilor metropole din lume.

Gala din data de 20 decembrie a.c. beneficiază de mari nume ale scenei internaţionale şi româneşti: artişti de renume care au decis să pună la dispoziţie timpul şi talentul lor, pentru a ne ajuta să oferim o mică bucurie de Sfintele Sărbători acelora care se găsesc în dificultate.

Printre invitatii nostrii se numara violonistul Gabriel Croitoru, care va canta pe vioara Guarneri Del Gesù, fabricata in anul 1731, vioara care a apartinut lui George Enescu, Corul Madrigal, o emblema vie a Romaniei va incanta cu un program ales de Colinde Romanesti.

TRAFFIC STRINGS ne va introduce in indragitul ritm al valsului, cat si in spatiul anotimpurilor „calde” argentiniene ale lui Astor Piazzolla, care vor fi cantate intr-o formula orchestrala inedita cu nai, acordeon si pian.
Se vor mai alatura violoncelistul Marin Cazacu, un artist de marca al tarii noastre, tenorul Codrut Stefanescu, naistul Vladislav Panush si oboistul/saxofonistul Adrian Petrescu care vor aduce o nota de virtuozitate vocala si instrumentala programului serii.

Concertul are un scop caritabil şi de mecenat, fondurile şi cadourile obţinute fiind donate: copiilor beneficiari ai proiectului ”Solidaritate cu sinistratii din Saucesti”, desfasurat in parteneriat cu Instituţia Prefectului Bacău, dar si continuarii proiectului traditional al Fundatiei Solidaritatea Culturala pentru Romania ARS XXI, „Solidaritate cu Copiii supradotaţi aflaţi în dificultate”.

Mentionam ca pana in prezent Fundaţia Solidaritatea Culturală pentru România a organizat o serie de manifestări caritabile de solidaritate, în care s-a dorit implicarea reprezentanţilor societăţii civile la remedierea consecinţelor dezastrelor din Săuceşti .

De asemenea, Proiectul urmăreşte ajutorarea şi motivarea tinerelor talente din şcolile de muzică şi balet din România, pepiniere ale culturii Româneşti de mâine.

Vă invităm să luaţi parte la acest eveniment cultural de înaltă ţinută, organizat în interesul urbei pentru bunăstarea şi fericirea tuturor copiilor, ‘viitorul României de mâine’.

Oferim, ca în fiecare an, Societăţilor, Instituţiilor şi Companiilor posibilitatea de a achiziţiona bilete la acest eveniment de excepţie, pentru un cadou oferit celor dragi în prag de sărbătoare.

Valoarea unei invitaţii este de 100 Euro (cocktail inclus) – acordate exclusiv sub formă de sponsorizare, iar orice altfel de donaţie se poate face in conturile Fundaţiei deschise pentru acest eveniment la:
BANCA COMMERCIALA ROMANA; Filiala UNIC
Cont RON: RO12RNCB5078000011060005
Cont Euro: RO12RNCB5078000011060006

Tuturor acelora care doresc să participe în mod activ, sponsorizand acest eveniment, le va fi oferit titlul şi diploma de sponsor al evenimentului cu invitaţii personalizate şi un pachet media foarte important.

Vă aşteptăm la acest Concert excepţional de ajutorare a celor care au o „Valoare”, dar nu au „valori”!

Pentru invitatii la cocktail si rezervari de locuri, va rugam sa confirmati prezenta dumneavoastra la urmatoarele date de contact:
Tel: 0744129047
E-mail: solidaritatea @ aol.com
scrarsxxi @ gmail.com

Bucuresti, 15.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *