Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Crăciun magic la TVR 2

Cu programe speciale, de sărbătoare, pentru toate vârstele

Chiar dacă duminică este prima zi de Crăciun, la TVR 2 sunt pregătite încă de sâmbătă programe speciale care să vă ajute să intraţi în atmosfera celei mai frumoase sărbători din an. Puteţi asculta colinde româneşti şi internaţionale, urmări filme minunate şi mari artişti ai muzicii clasice. Şi pentru că la TVR 2 se continuă tradiţia, în noaptea de Ajun puteţi urmări în direct de la Vatican – Liturghia pontificală a Sărbătorii Naşterii Domnului. Detalii şi fotografii despre principalele programe de sărbătoare din această zi găsiţi aici: //tvr2.tvr.ro/sambata-tvr-2-va-invita-sa-intram-in-atmosfera-celei-mai-frumoase-sarbatori-din-an_18589.html.

Duminică, Magia Crăciunului este adusă la TVR 2 de un program feeric de sărbătoare – cu multe ediţii speciale ale emisiunilor îndrăgite, cu colinde şi tradiţii româneşti, cu filme de comedie şi spectacole ale celor mai îndrăgiţi artişti români. Detalii găsiţi aici: //tvr2.tvr.ro/tvr-2-aduce-magia-craciunului-intr-un-program-feeric-de-sarbatoare_18590.html.


Luni, cea de-a doua zi de Crăciun vă aduce la TVR 2 noi surprize – cu programe speciale pentru toate vârstele: filme, spectacole artistice, programe din ciclul TVR 60, o savuroasă piesă de teatru şi o feerie de Crăciun înregistrată recent, la Sala Polivalentă. Detalii aici: //tvr2.tvr.ro/luni-cea-de-a-doua-zi-de-craciun-va-aduce-la-tvr-2-noi-surprize_18591.html.

Echipa TVR 2 vă doreşte tuturor Sărbători Fericite, în pace, alături de cei dragi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *