creative night talks

Crăciun fericit la TVR 3!

Cu cea mai bogată ofertă de spectacole de toate genurile, de pe scenele din ţară

TVR 3 vă invită să serbaţi Naşterea Domnului urmărind un program special care aduce, în principal, spectacole de toate genurile pentru toate gusturile: de la folclor, colinde şi tradiţii, până la spectacole de teatru, lirice, de balet şi operă clasică.

Primele evenimente de sărbătoare sunt la TVR 3 în transmisiune directă de la Timişoara – miercuri, 20 decembrie, de la ora 19.00 (cu spectacolul aniversar prezentat de Iuliana Tudor „Ansamblul Timişul în sărbătoare”) şi vineri, 22 decembrie, de la ora 19.00 (cu evenimentul tradiţional „Timişoara în mişcare”).

Sigla TVR3 cu slogan

Sâmbătă seară, ne pregătim de Crăciun cu două filme de suflet: „Gara pentru doi” (de la ora 20.00) şi „Crăciunul la castel” (de la ora 23.15). Seara de Ajun la TVR 3 o petreceţi urmărind de la ora 20.00 piesa de teatru „Piatra din cas㔺i de la ora 22.00 spectacolul „Din lumina unui Crăciun” susţinut de Fuego, care ne aduce magia sărbătorilor de iarnă.

Cele mai frumoase colinde româneşti vin la TVR 3 din întreaga ţară. Duminică, 24 decembrie (prima parte) şi luni, 25 decembrie (partea a doua) de la ora 19.00, programul Zestrea Ardealului ne aduce „Colinde la Palat” – de pe scena Palatului Culturii din Târgu Mureş. În prima zi de Crăciun, la TVR 3 vin cu colinda şi cântece de sărbătoare artişti din Moldova (Viorica Macovei de la ora 8.00, Ansamblul studenţesc Arcanul de la 8,30 şi Ansamblul ”Ciprian Porumbescu” de la ora 9.05), din Oltenia (Ansamblul Folcloric Maria Tănase de la ora 13.00), din Ardeal, Banat şi Bucovina (de la ora 15.00), din Baia-Mare (16.45).

Iubitorii spectacolelor lirice au la TVR 3, în fiecare zi, de la ora 20.00, un adevărat regal de balet şi opere clasice iar în prima seară de Crăciun, TVR 3 a programat de la ora 22.15 un eveniment susţinut de Opera Naţională Română din Cluj-Napoca. Este vorba de concertul de Crăciun – Winter Delights. Vis de iarnă – ce cuprinde colinde din repertoriul international şi autohton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *