free download 78 travel guides written by experts

Crăciun de poveste la Shopping City Piatra-Neamț

• Cadouri inedite pentru vizitatorii mall-ului
• Întâlnire cu Moș Crăciun pentru cei mici

La Shopping City Piatra-Neamț, luna cadourilor aduce o multitudine de evenimente și cadouri inedite. Astfel, în perioada 17-20 decembrie vizitatorii pot câștiga unul dintre premiile instant care să le țină de cald întreaga iarnă, iar în perioada 21-22 decembrie Moș Crăciun ajunge la Shopping City Piatra-Neamț, unde îi așteaptă pe toți cei mici.

Cadouri la înălțime

În luna cadourilor, când toți ne gândim cu ce daruri i-am putea surprinde pe cei dragi, Shopping City Piatra-Neamț alege să îi recompenseze pe toți cei ce îi trec pragul. Astfel, în perioada 17-20 decembrie, în intervalul 14:00-19:00, vizitatorii centrului comercial ce fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei, pe un singur bon sunt invitați să se bucure de premiile instant ce le vor ține de cald pe tot parcursul iernii, precum pătura fleece, termos de inox, cană termoizolantă, mănuși sau șosete cu design de Crăciun (premiile sunt oferite în limita stocului disponibil). Tot ce trebuie să facă este să meargă în zona bradului împodobit din galeria comercială, unde vor descoperi ruleta norocoasă, ce le aduce unul dintre aceste cadouri.

Craciun de poveste la Shopping City Piatra-Neamt

Întâlnire cu Moș Crăciun pentru cei mici

Fiecare copil își dorește să-l întâlnească măcar o dată pe cel mai simpatic bătrânel, astfel că Shopping City Piatra-Neamț este complicele lui Moș Crăciun și îl ajută să îndeplinească dorințele a sute de copii.

Astfel, în perioada 21-22 decembrie, în intervalul 14:00-19:00, cei mici vor putea face cunoștință cu Moș Crăciun, iar primii 500 dintre piticii care aleg să-l colinde sau să-i spună o poezie vor primi cadou un ursuleț de pluș.

Program de sărbători

Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, programul de funcționare al centrului comercial este modificat în așa fel încât toți vizitatorii să poată ajunge în timp util pentru ultimele cumpărături. Magazinul Carrefour va fi deschis în intervalul 08:00-24:00 în perioada 19-23 decembrie. În ziua de Crăciun, dar și în prima zi din 2020, magazinele din galeria comercială sunt închise, dar vizitatorii centrului comercial își pot petrece timpul alături de cei dragi la Cinema City (deschis în intervalul 14:00-23:00) și la MaxFun (deschis în intervalul 14:00-22:00). Programul de sărbători este disponibil aici.

Mai multe detalii sunt disponibile atât pe site-ul Shopping City Piatra-Neamț, cât și pe pagina de Facebook.

Despre Shopping City Piatra-Neamț

Shopping City Piatra-Neamț, cel mai mare și mai modern centru comercial din județul Neamț, găzduiește atât branduri de prestigiu international, cât și local: Bershka, New Yorker, Benvenuti, Orsay, C&A, CCC, Deichmann, Gatta, Intersport, Salamander, H&M, Marelbo, Office Shoes, Various Brands, Noriel, Bebe Ardealul, Smyk- All for Kids, Kendra, Beauty Mania, DM, Altex și Telekom. Pe lângă un mix complet de retail pentru toate categoriile de vârstă și interese, Shopping City Piatra-Neamț oferă vizitatorilor și cel mai modern cinematograf multiplex Cinema City din regiune, cu șase săli ce dispun de cele mai avansate tehnologii, pentru vizionarea filmelor în 2D şi 3D, la o calitate superioară. Shopping City Piatra-Neamt este situat pe Bulevardul Decebal, nr. 79, are o suprafaţă închiriabilă de 28.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 1.000 de locuri de parcare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *