Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cove i-a adus Paulei Chirila o bicicleta de ziua ei

Cu ocazia zilei de nastere, Paula Chirila a fost aniversata cu mare fast, astazi, 21 iunie, la “Draga mea prietena”. Cristina Cioran impreuna cu echipa emisiunii, dar si foarte multi prieteni, au tinut sa ii ureze “La multi ani!” indragitei prezentatoare TV si actrite.

Dimineata a debutat cum nu se poate mai bine pentru sarbatorita, pentru ca Cove, colegul si prietenul Paulei, i-a facut o surpriza pe doua roti.“Stiu ca ti-ai dorit o masina dar uite, iti ofer cadou din partea noastra, a colegilor tai, o bicicleta!”, a spus Cove.

“Ce frumoasa este! Este a mea? E superba! Daca mai raman 30 de ani la Kanal D, poate primesc si o masina!”, a reactionat sarbatorita.

Pentru ca Gabi Coveseanu – Cove, n.r. – merge in fiecare dimineata sa se plimbe cu bicicleta in Parcul Izvor, acesta nu a pierdut ocazia de a-I adresa o invitatie Paulei: “Te astept acolo, in Parcul Izvor, sa dam ture frumoase!”.

Paula Chirila a fost coplesita astazi cu surprize, atat din partea echipei emisiunii, a colegilor de la Kanal D, a prietenilor, si mai ales din partea familiei.“La multi ani! Si sa stii ca te iubim mult, mult, mult!”, i-au urat intr-un glas Marius, sotul Paulei, si Carla, fetita lor.

Emisiunea “Draga mea prietena”, prezentata de Cristina Cioran si Paula Chirila, este difuzata de luni pana vineri, de la ora 10:00, la Kanal D.

Bucuresti, 21.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *