free download 78 travel guides written by experts

„Cougar Town” – un nou serial de succes

În premieră şi în exclusivitate la AXN

AXN, reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură aparţinând concernului Sony Pictures Television, care difuzează seriale şi filme în şase ţări din Europa centrală –şi în cinci ţări din regiunea adriatică, aduce în luna martie, în România, în premieră şi în exclusiviate, primul sezon din noul serial Cougar Town, cu Courteney Cox în rolul principal.

Courteney Cox o interpretează pe Jules Cobb, rol pentru care a fost nominalizată la Globurile de Aur. Ea este o mamă trecută de 40 de ani, recent divorţată, care se confruntă cu provocările, capcanele şi beneficiile deseori amuzante care vin odată cu acest nou capitol al vieţii. În această călătorie, este însoţită de fiul ei adolescent, de fostul soţ şi de prieteni, care împreună formează familia ei extinsă, atipică dar întotdeauna alături de ea pentru sprijin… chiar dacă uneori au un mod mai ciudat de a-l arăta. Pe lângă aspectele comice ale serialului, Cox, care are 46 de ani, se străduieşte să evidenţieze problemele cu care se confruntă femeile mature. Într-unul dintre episoade, personajul interpretat de Cox îşi arată semnele lăsate de naştere, iar actriţa a insistat să filmeze ea însăşi scena. Acest fapt i-a uimit pe mulţi dintre prietenii ei, mai ales pe fosta ei colegă de platou, Jennifer Aniston.

În Cougar Town, Courteney Cox este Jules, o mamă recent divorţată care explorează adevărul despre cum e percepută iubirea şi îmbătrânirea în societatea noastră obsedată de frumuseţe şi tinereţe. În timp ce multe tinere de 20 de ani trec prin viaţă experimentând provocările şi uneori problemele amuzante provocate de relaţiile amoroase, Jules a fost responsabilă, s-a căsătorit şi a crescut un fiu. Acum, trecută de 40 de ani, Jules porneşte într-o călătorie a descoperirii de sine, înconjurată fiind de alte persoane divorţate sau singure, dornice să retrăiască vremuri demult apuse.

Alături de ea, se află prietenii şi familia: Laurie (Busy Philipps), colega mai tânără şi mai arătoasă care o încurajează să se distreze; Ellie (Christa Miller), confidenta sarcastică mulţumită de viaţa ei alături de un soţ mediocru, Andy (Ian Gomez); fostul ei soţ, Bobby (Brian Van Holt), clasicul „brânză bună în burduf de câine” care-i pune răbdarea la încercare în educaţia fiului lor adolescent Travis (Dan Byrd); şi recent divorţatul vecin Grayson (Josh Hopkins), care se dovedeşte a fi catalizatorul perfect pentru Jules.

Courteney Cox a devenit faimoasă peste noapte datorită serialului de comedie laureat cu Emmy Friends/ Prietenii tăi în care a interpretat rolul nevroticei dar adorabilei Monica Gellar. De data această, ea face echipă cu creatorul serialului Scrubs/Stagiarii, Bill Lawrence pentru a ne oferi sitcomul Cougar Town. De asemenea, cei doi sunt și producători executivi prin intermediul companiilor lor Coquette și, respectiv, Doozer. Cox a debutat în 1984 în soap-opera As the World Turns și, imediat după, a primit un rol în clipul făcut de Brian de Palma pentru piesa lui Bruce Springsteen Dancing in the Dark. Primul său rol important a venit în 1987, când a interpretat-o pe isteața iubită a lui Michael J. Fox în Family Ties. După aceea, a apărut și în câteva filme de cinema, inclusiv succesul de box-office Ace Ventura: Pet Detective, în care a jucat a jucat cu Jim Carrey. Cox a mai jucat în comedia horror Scream, care a încasat peste 100 de milioane de dolari, în 3000 Miles to Graceland, Mr. Destiny, Cocoon: The Return, Zoom, November, The Longest Yard și Barnyard.

AXN va difuza din 16 martie, câte două episoade din Cougar Town, în premieră şi în exclusivitate. Acestea vor putea fi urmărite în fiecare miercuri, începând cu ora 21:00.

Bucuresti, 01.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *