free download 78 travel guides written by experts

Cotidianul.ro ii provoaca pe candidati la un “Test drive electoral”

In perioada campaniei, Cotidianul.ro supune candidatii inscrisi in cursa pentru Parlament la un „Test drive electoral”, un produs multimedia unic in online-ul romanesc.
 
|nainte de a se prezenta la urne in fata alegatorilor, cei care aspira sa conduca Romania in urmatorii patru ani sunt invitati sa treaca testul Cotidianul. Adrian Ursu, Ciprian Ranghel, Cristi Sutu, Pavel Lucescu, Costi Rogozanu si Dan Duca, specialistii in politica ai Cotidianului,  au pregatit un set complex de intrebari pentru a testa capacitatile viitorilor demnitari de a reprezenta interesele romanilor de-a lungul urmatorului mandat.
 
Alegatorii au ocazia de a participa ei insisi la „Test drive electoral” din pozitia de intervievatori. Tot ce trebuie sa faca este sa verifice pe Cotidianul.ro cine este urmatorul invitat si sa posteze intrebarile lor cu ajutorul optiunii „Comenteaza”.
 
La finalul intalnirilor din redactie, inregistrarile video ale celor mai importante momente ale „Test drive electoral” sunt postate pe Cotidianul.ro. Acestea vor fi insotite de analizele si concluziile specialistilor legate de puterea de convingere a candidatilor si problemele care se ascund in spatele programului electoral al fiecaruia.  
 
Pana in prezent, Oana Mizil si Lavinia Sandru au picat in mod rusinos testul, Elena Udrea a trecut cu emotii, la fel ca Bogdan Olteanu si Cristian Diaconescu.  

Bucuresti, 17.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *