free download 78 travel guides written by experts

Cosuri de gunoi pentru fiecare

Gunoiul este una din problemele fiecaruia dintre noi. Fie ca vorbim de gunoiul menajer, ori de cel reciclabil, felul in care il depozitam constituie un aspect destul de important. In ultimul timp, discutiile privind separarea deseurilor sunt din ce in ce mai dese. Populatia trebuie educata in sensul colectarii selective. Asta inseamna ca deseurile menajere (resturile de mancare sau orice altceva ce nu mai poate fi folosit) sa fie aruncate intr-un anumit loc, iar deseurile ce mai pot fi folosite (hartie, plastic, metal, carton, sticla) in locuri separate. Colectarea selectiva este ceva benefic atat pentru noi, cat si pentru mediul in care traim. Prin colectarea selectiva putem salva paduri intregi de la taiere si putem lupta impotriva incalzirii globale. Este un pas mic, insa unul important. Acest proces incepe prin achiztionarea unor cosuri colectare selectiva. Acestea se pot cumpara de la magazine specializate precum cosuri-europubele.ro. Este unul din cele mai importante si apreciate magazine din tara. Pe site sunt disponibile atat cosuri menajere, cat si cosurile speciale pentru a colecta selectiv deseurile reciclabile. Sunt cosuri de gunoi pentru oricine. Pentru companii, pentru corporatii, institutii publice, parcuri, scoli, gradinite si chiar pentru propria casa.

De exemplu, multe companii aleg cosuri inox, elegante pentru anumite utilizari. Iata cateva exemple:

cos gunoi

1. Cosuri Belvedere SST. Belvedere SST. este unul dintre cele mai noi modele de cosuri de gunoi destinate reciclarii, care pot transforma activitatea de reciclare in ceva extrem de distractiv. Acest model are un design unic si modern. Acesta este ideal pentru statii, locuri aglomerate, stadioane, centre comerciale, aeroporturi, birouri, etc. Este un cos din inox. Orice culoare din spectrul RAL este disponibila pentru capace. Se pot adauga etichete speciale pentru semnalizarea corecta a deaeurilor, cum ar fi Plastic/ Metal, Hartie, Sticla, Gunoi/ Menajer. Marimile standard sunt 35L, 60L si 100L, iar marimile personalizate sunt disponibile la comanda). Caracteristicile produsului le reprezinta inelele pentru prinderea sacilor de gunoi. Capacele sunt detasabile pentru inlaturarea usoara si curatarea eficienta a gunoiului. Acest cos poate amplasa in interior, cat si in exterior. Personalizarile se pot face astfel: dimensiuni, capacitate, numar de compartimente, etichete etc.

2. Geneve SS. Este un set de reciclare cu look modern din otel inoxidabil si pietre decorative. Avand un aspect atat de elegant, nu poti spune din prima ca este un cos de reciclare. Insa GENEVE SS asta este: cos pentru colectarea selectiva a deseurilor. Este realizat pentru a satisface cerintele actuale: design modern si compartimente separate pentru colectarea deseurilor. GENEVE SS este realizat din otel inoxidabil care are proprietati anti-amprente. Fiecare dintre cele 3 compartimente individuale este prevazut cu inele pentru prinderea sacilor de gunoi, astfel incat sa poata fi curatat cat mai usor.

cosuri gunoi reciclare

3. Cei care doresc astfel de cosuri pentru propria locuinta pot achizitiona MALMO B Best-seller set cosuri de reciclare din metal ultra rezistent. Similar cu modelul de cosuri pentru reciclare MALMO A, acest model este foarte popular in randul companiilor sau a institutiilor publice, unde activitatea de sortare a deseurilor este deja implementata. Cu un design simplu si modern, acest set de cosuri pentru colectare selectiva se potriveste perfect atat spatiilor interioare, cat si celor exterioare. Cele 3 cosuri care formeaza acest model pot fi vopsite intr-o varietate de culori RAL si pot fi personalizate cu autocolante pentru colectarea eficienta a deseurilor. Pentru un aspect mai elegant, a fost creata si versiunea mai eleganta din otel inoxidabila, denumita MALMO A.

Asadar, in cadrul magazinului online cosuri-europubele.ro poti gasi tot ceea ce doresti in vederea colectarii responsabile a deseurilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *