free download 78 travel guides written by experts

Coșuri cadou de Crăciun 2020 – comenzile online de coșuri corporate vor crește semnificativ

Venirea toamnei înseamnă în business și marketing pregătirea pentru una dintre cele mai profitabile perioade din an pentru cele mai multe companii – trimestrul 4 al anului, când consumul crește puternic în retail, grație Sărbătorilor de iarnă. Sunt momente bune inclusiv pentru a fideliza angajații, dar și clienții și furnizorii importanți, pentru a suda unele parteneriate strategice. Un obicei elegant în business este oferirea de coșuri cadou de Crăciun, iar cea mai simplă metodă este mereu comandarea acestor coșuri Crăciun de pe internet.

cos cadou craciun 2020

În 2020, ținând cont de contextul special provocat de criza din domeniul sănătății, este de așteptat ca aceste comenzi pentru coșuri cadou să crească semnificativ în mediul online, în trend cu deja vizibilele creșteri masive din e-commerce, consemnate în ultimele luni. Astfel, tot mai puține companii vor alege să cumpere coșuri cadou din retailul clasic, preferând metoda mult mai eficientă inclusiv prin economia de timp și bani – cumpărarea de pe internet, de pe website-uri specializate.

“Am pregătit numeroase variante de coșuri cadou cu produse atent selectate, de cea mai bună calitate, care să înglobeze perfect spiritul festiv al Crăciunului. Mizăm pe eleganță și rafinament, includem doar produse premium, însă menținând prețurile accesibile, mai mult decât rezonabile. An de an avem noi clienți care se alătură portofoliului nostru, iar în această toamnă ne așteptăm la noi firme care să comande coșuri cadou pentru angajați, clienți și parteneri, atât firme din categoria corporate, cât și IMM-uri. Oferim produse de calitate, design premium și preț competitiv pentru orice buget alocat, avem soluții inovative și unice și inclusiv posibilitatea de personalizare cadouri”, explică Floriana Tiron, owner gourmetGIFT, brand cu experiență de peste 10 ani în sectorul de coșuri cadou pentru orice ocazie.

Gold Stars, Magic Holidays, Let is Snow, A Christmas to Remember, Gentleman Black, Winter Spices și Blue Royal sunt doar câteva dintre denumirile coșurilor cadou de Crăciun propuse pe cosuri.gourmetgift.ro, cel mai mare magazin online de coșuri și cadouri exclusiviste din România. Sunt prezente în ofertă mărci premium și de lux, selecţii de cafea Trucillo și Excelsior, băuturi fine, ciocolată, bomboane, tablete, dulceţuri în cele mai interesante combinații. Cadoul perfect se poate configura la cerere în orice mod, în urma unei discuții cu un reprezentant al magazinului, la telefon sau prin email.

Se recomandă comandarea coșurilor cadou de Crăciun cu cât mai mult timp în avans, astfel încât să se asigure configurația dorită de coș cadou, existența în stocuri a produselor componente ale pachetelor. În plus, se profită de prețuri minime și condiții foarte bune de plată, mai ales pentru clienții care revin periodic cu noi comenzi. În 2020, perioada de Paște a fost în plină stare de urgență în România, astfel încât acest segment al cadourilor corporate a avut o perioadă mai slabă. Este de așteptat ca de Crăciun companiile să se reactiveze, să revină la normal în ceea ce privește acțiunile pentru parteneri, angajați și clienți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *