free download 78 travel guides written by experts

Cosul cu produse cadou pentru diabetici, la Farmaciile DONA

Reţeaua de farmacii DONA va desfăşura, până la finalul lunii martie 2016, campania promoţională „Coşul cu produse pentru diabet”. Pacienţii care îşi procură tratamentul prescris pe reţeta de diabet din farmaciile DONA selectate vor putea să îşi aleagă unul dintre cele peste 18.000 de cadouri disponibile în campanie, de la ceaiuri speciale pentru diabetici, până la siropuri sau zaharină.

„Ştim că diabetul este o maladie cu impact major asupra calității vieții. Dincolo de tratament, pacienţii trebuie să aibă un stil de viaţă echilibrat şi să îşi organizeze cu disciplină toate activităţile. Vrem să ştie că le suntem alături! Am creat special pentru ei clubul de suport „Viaţa cu diabet”, prin care le oferim acces la materiale educaţionale realizate în parteneriat cu medici specialiști în Diabet, Boli de Nutriție și Metabolism. Organizăm periodic diverse acţiuni şi campanii care să vină în sprijinul lor, cum ar fi testări de glicemie şi tensiune arterială. Le punem la dispoziţie un set de beneficii importante prin cardul de fidelitate DONA S.O.S. Diabet. Nu în ultimul rând, reţetele de diabet beneficiază de coplată zero în toate farmaciile noastre”, a declarat Radu Dumitrescu, director de marketing Farmaciile DONA.

Cele 5 farmacii selectate pentru campania „Coşul cu produse pentru diabet” sunt: DONA 1 Mai (Bd. Ion Mihalache nr. 47, Bucureşti), DONA Vergului (Str. Vergului nr. 53, Bucureşti), DONA Piaţa Gemeni (Str. Vasile Lascar nr. 105, Bucureşti), DONA Constanţa (Bd. Tomis nr. 137) şi DONA Suceava (Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 21bis). Regulamentul detaliat al campaniei promoţionale poate fi consultat pe www.farmaciiledona.ro.

Cardul de fidelitate Farmaciile DONA S.O.S. Diabet le oferă pacienţilor un set de avantaje: reduceri de 7% la achiziţia de produse destinate tratamentului diabetului şi a bolilor asociate, reduceri de 5% la alte produse din farmacii, reduceri la serviciile oferite de partenerii Farmaciilor DONA (centre medicale, policlinici etc.), acces la promoţii speciale şi concursuri.

Bucuresti, 13.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *