free download 78 travel guides written by experts

Cosul cu pisici

Cosul cu pisiciSimona Epure
Editura Galaxia Copiilor

Pisicile sunt niste animale placute, dragalase, frumoase, speciale, care bucura viata oricui alege sa creasca una. Cateva trasaturi specifice felinelor, cateva intamplari vesele, cateva povete pentru copii ascunse sub morala pentru pisici, cateva povesti despre copii si pisicile lor si chiar cateva nazdravanii ale copiilor ascunse de parinti – iata subiectele celor 15 poezii incluse in volumul recent aparut la Editura Galaxia Copiilor.

Volumul se bucura si de ilustratii colorate pentru fiecare poezie in parte (o pagina poezia, o pagina ilustratia, de obicei), ceea ce face ca aceasta carte sa fie usor de urmarit de cei mici – care se pot uita la imagini in timp ce parintii le citesc poeziile (daca nu stiu inca sa citeasca singuri).

Copiii pot merge mai departe si infiripa discutii pe marginea ilustratiilor – sau pot nascoci versuri. In final, fiecare cititor poate merge mai departe de litera textului si imagina. Iar pentru cei care au pisici, va fi amuzant sa vada ce traznai din cele incluse in poezii au facut animalele lor (sau chiar ei, ca posesori ai felinelor) si ce pare a fi imposibil in realitate.

O carte vesela, care poate fi recitita de multe ori, o carte care poate amuza, suscita curiozitatea, gandirea si chiar dorinta de a avea o pisica (pentru cei ce nu au un asemenea animal).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *