Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Costumele, sacourile și denimul sunt în tendințele AW20 în moda feminină și masculină

Schimbarea anotimpului înseamnă și schimbarea tendințelor: ne bucurăm de influențe extravagante, inspirate din trecut, ce vor aduce un plus de energie pozitivă zilelor gri de toamnă și iarnă.

Începutul noului sezon este momentul oportun pentru a da un refresh garderobei. Specialiștii de la ANSWEAR.ro au pregătit o scurtă prezentare ale celor mai populare tendințe din moda feminină și masculină din sezonul Toamnă-Iarnă 2020 astfel încât fiecare apariție să fie una impecabilă în perioada ce urmează.

Hainele care vor domina moda pentru femei și bărbați din acest sezon sunt costumele, carourile, denimul și vestimentația în culori neutre, produse ce se regăsesc și în colecțiile de pe ANSWEAR.ro.

Tendințele AW20 pentru femei

La costum
Indiferent dacă încă mai lucrezi de acasă sau nu, trebuie să ai în garderobă un costum office: acela care va funcționa atât pentru o zi de muncă obișnuită, cât și pentru un eveniment elegant. În toamna și iarna acestui an ne concentrăm pe combinații inedite și reinterpretarea clasicului. Cea mai căutată ținută în acest sezon va fi sacoul cu pantaloni scurți, la care poți adăuga o jachetă de piele pe deasupra sau o bluză din piele ecologică pe sub sacou. Fă-ți curaj și bucură-te de AW20 de pe ANSWEAR.ro.

tendinte AW20 femei

În carouri
Nu există sezon rece fără carouri, asta este clar. AW20 ne aduce în lumina reflectoarelor carourile în nuanțe de bej, maro, negru, gri sau chiar și verde-închis, culorile extravagante fiind păstrate pentru alte imprimeuri. Poți purta cu mândrie carouri pe orice: pantaloni, palton, fuste sau cămăși. Decizia îți aparține.

Ce punem pe deasupra?
Paltonul „statement” înseamnă că acesta oferă caracterul distinctiv al unei ținute: trebuie să fie original, să se identifice printr-un detaliu caracteristic: o culoare altfel, sau o croială care nu se întâlnește prea des în moda stradală. Acest sezon aparține paltoanelor statement! Cu cât este mai extravagant, cu atât mai bine – merită să te răsfeți cu un guler supradimensionat sau o linie a umerilor puternic conturată. O altă tendință promovată pe podiumuri este mantia. Purtând paltoanele lungi care înconjoară silueta creând un aspect elegant, te vei simți ca o prințesă din epoca medievală sau îți vei aminti de Harry Potter și Hogwarts. Dacă sunteți în căutarea unei alternative la paltoanele și jachetele gri de toamnă, ar trebui să alegeți cu siguranță una dintre propunerile noastre de pe ANSWEAR.ro.

Cât mai sport
Putem păstra un stil mai relaxat și casual și în anotimpurile reci. Seturile sportive sunt o reminiscență a anilor 90 și începutul noului mileniu. Cu toate acestea, de data aceasta nu ajungem la hanorace din velur, ci la seturi de bun gust cu imprimeuri cât mai futuriste, bluze cu mâneci largi, nuanțele de maro și pastel fiind cele mai apreciate.

Tendințele AW20 pentru bărbați

Costumul – nu numai pentru birou
Costumele și sacourile, în special, sunt elemente permanent prezente în moda masculină. În sezonul Toamnă-Iarnă 2020, ne concentrăm pe croieli personalizate. Costumele, sacourile și pantalonii chino adaugă un farmec tineresc întregului aspect, mai ales dacă îți completezi ținuta cu adidași.

tendinte AW20 barbati

În carouri
Acest imprimeu la modă domină nu numai moda femeilor – apare și în propunerile pentru ținutele bărbaților. Imprimeul clasic este o opțiune perfectă pentru toamnă, care va fi apreciată atât de adepții stilului minimalist, cât și de cei mai îndrăzneți. Modelul simetric în carouri poate fi purtat pe sacouri, cămăși din flanelă și chiar pe… seturi de trening. Pentru a urma tendințele, alegeți între nuanțe de gri, negru, albastru și bej.

E timpul pentru denim
Pragmaticii au acum motive să fie fericiți – denimul din acest sezon apare în forma sa clasică inspirată de vechii clasici americani. Blugii drepți, jachetele largi și cămășile din denim pot fi arsenalul tău de modă nu numai pentru toamnă și iarnă, ci și pentru anotimpurile următoare. Fanii futurismului și a modei extravagante pot opta pentru seturi de denim asemănătoare uniformelor de lucru – neapărat în nuanțe de alb, crem și albastru deschis.

Culorile neutre
Pentru cei ce se plictisesc repede de atmosfera gri și mohorâtă de toamnă, culorile deschise și neutre au revenit în tendințe. Mizăm pe bej, gri deschis, maro și ocru, nuanțe care ne vor aduce înapoi amintiri de vară. Contrar aparențelor, cu ajutorul culorilor neutre puteți crea stiluri moderne, de designer. Secretul este în detalii: pariați pe croieli originale, straturi multiple și accesorii interesante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *