Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Costel Busuioc face pregatiri pentru concertul de la Sala Palatului

Pregatirile pentru concertul lui Costel Busuioc, din 29 iunie, ce va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti, sunt tratate cu maxim interes de catre organizatori.
   
Domnul Pepino Popescu ,organizatorul evenimentului, anunta ca Orchestra Simfonica Bucuresti, condusa de unul dintre cei mai remarcabili dirijori si compozitori,maestrul Marius Hristescu, va incepe repetitiile de saptamana viitoare.
    Costel Busuioc, va sosi in tara la acest sfarsit de saptamana, cu ocazia lansarii albumului de debut. Drept pentru care, in aceasta perioada este posibil sa se efectueze cateva repetitii si in prezenta artistului.
   
Interpretul a aflat de  reactia pozitiva a publicului din Romania, si ne-a marturisit cu emotii, ca nu se astepta ca romanii sa-si doreasca atat de mult, sa-l vada cantand. Dar, le multumeste celor care si-au cumparat deja biletele pentru concertul din 29 iunie, si promite sa se ridice la nivelul asteptarilor.
   
In urma cu trei luni, romanii si-au indreptat atentia catre vocea fermecatoare a unui om simplu, care a ales drumul străinătăţii, emigrand,  pentru a-şi putea sprijini financiar familia.
   
Costel Busuioc a facut performanta, participand la un important concurs muzical, fara ca talentul sau, sa treaca prin cativa ani de slefuire, asistata de mari maestri ai operei.Uneori visele pot deveni realitate!
   
Pentru curajul de a participa la concurs, perseverenta, modestia, dar si pentru vocea cu care a fost inzestrat de Dumnezeu, publicul din Romania este nerabdator si pregatit sa-l vada, sa-l felicite si sa-i asculte glasul minunat, pe 29 iunie la Sala Palatului din Bucuresti.
Preturile biletelor pentru concertul lui Costel Busuioc , difera in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza:

Cat. I  – 300 lei, Cat. II – 200 lei, Cat. III – 150 lei, Cat. IV – 100 lei si Cat. V  – 70 lei.
Biletele se gasesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center, et.2, in magazinele Carrefour si Germanos, sau se pot face rezervari online pe www.eventim.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro si
www.vreaubilet.ro

Bucuresti, 09.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *