metalshow

Costel Busuioc a declarat in exclusivitate pentru Realitatea TV

în emisiunea 100%, că va rămâne în Spania pentru studii
                                 
Costel Busuioc a declarat într-un interviu în exclusivitate pentru Realitatea TV, difuzat în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii 100%, că va rămâne în Spania pentru a studia muzica şi mai multe limbi  străine. Cu ocazia acestei emisiuni, realizatorul Robert Turcescu a mers în mijlocul comunităţii româneşti din Madrid. “Mă aşteaptă de-acum înainte profesori şi muzică. Asta mă bucură cel mai tare. Sony îmi asigură profesori de canto, de teorie, de engleză, spaniolă şi italiană. Abia aştept să cânt”, a declarat Costel Busuioc în emisiunea 100%.

Realizatorul emisiunii 100%, Robert Turcescu, s-a aflat joi seară în mijlocul comunităţii româneşti din Madrid pentru a sta de vorbă cu mai mulţi apropiaţi ai lui Costel. Printre aceştia s-a numărat şi secretara personală a lui Costel, care a declarat că, în loc să facă o pauză după ce a câştigat concursul „Hijos de Babel“, acesta vroia să se apuce de muncă şi învăţat chiar a doua zi, deoarece simte că are o responsabilitate foarte mare şi nu vrea să dezamăgească pe nimeni.

Postul Realitatea TV fost urmărit în intervalul 22:00 – 23:00, în timpul emisiunii 100%, în medie, la nivel urban, de 320.000 de telespectatori, şi a înregistrat un rating de 2,8% şi o cotă de piaţă de 7,3%, potrivit datelor GfK România.

Realitatea TV a difuzat după emisiunea 100% o ediţie specială dedicată lui Costel Busuioc, prezentată de Melania Medeleanu. Această emisiune a fost lider de piaţă în intervalul 23:00 – 24:00, când a fost urmărită de 238.000 de telespectatori şi a înregistrat un rating de 2,1% şi o cotă de piaţă de 8,4%. Realitatea TV a devansat în acest interval orar posturile PRO TV, urmărit de 224.000 de telespectatori şi OTV, urmărit de 210.000 de telespectatori.

Bucuresti, 14.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *