free download 78 travel guides written by experts

Cosmopolis a sarbatorit un an prin implicare sociala in Gala Verde

Cosmopolis si-a sarbatorit aniversarea de un an implicandu-se in cel mai mare eveniment de strangere de fonduri pentru proiecte de mediu din Romania – Gala Verde – organizat in colaborare cu asociatia MaiMultVerde si Televiziunea Romana, cu sprijinul partenerilor media Radio Guerrilla, Elle, Viva, Academia Catavencu si Cotidianul. Evenimentul a avut loc in seara zilei de 29 septembrie la domeniul Stirbey, Buftea, iar suma donatiilor facute se ridica la 124000 de euro.

“ Ce mod putea fi mai potrivit pentru a sarbatori aniversarea unui proiect verde decat o Gala Verde! Ne bucura asocierea cu MaiMultVerde si ne dorim ca aceasta gala sa fie un prim pas catre o Romanie mai curata, in care sa fim mandri ca locuim. Acest lucru ne-am propus si prin proiectul Cosmopolis, sa oferim romanilor un oras european, civilizat si plin de verdeata” a declarat Claudia Roman, Marketing Manager Opus Land Development

Fondurile stranse vor fi folosite de MaiMultVerde pentru a desfasura, impreuna cu voluntarii organizatiei, actiuni de plantare si de curatenie in toata Romania, cu precadere in cele 12 locuri documentate de echipa MaiMultVerde.

Cosmopolis a oferit o excursie pentru doua persoane intr-un oras European unui voluntar al platformei MaiMultVerde, ales prin tragere la sorti in direct pe TVR.

Evenimentul, ale carui gazde au fost Dragos Bucurenci si Mihaela Radulescu, a reunit peste 150 de invitati – vedete, oameni de afaceri, jurnalisti, diplomati, politicieni si activisti de mediu. Printre cele mai cunoscute personalitati care au participat la Gala Verde se numara Altetele Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu ai Romaniei, Amalia Enache, Iulia Vantur, Cosmin Stan, Oana Pellea, Camelia Sucu, Virgil Iantu, Radu Naum, Valentina Pelinel, Melania Medeleanu, Dana Savuica, Mircea Geoana, Korodi Attila, Daciana Sarbu, Silvian Ionescu, Sulfina Barbu, ES Robin Barnett, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii la Bucuresti, Liz Galvez, Directoarea Institutul Aspen din Romania, Rasvan Popescu (CNA) si multi altii.

Bucuresti, 08.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *