free download 78 travel guides written by experts

Cosmin Selesi si-a implinit visul

Uite cum a reuşit să-l depăşească în înălţime pe Aurelian Temişan la Te cunosc de undeva!

Când Aurelian Temişan şi Cosmin Seleşi se întâlnesc pe platoul Te cunosc de undeva! distracţia e garantată. Plouă cu glume, tachinări şi replici care mai de care mai haioase, nu fără un oarecare substrat ironic. Cosmin Seleşi pare să fi câştigat însă bătălia de sâmbăta aceasta, împlinindu-şi o mare dorinţă. Cum înălţimea a fost unul dintre subiectele predilecte în schimburile de replici dintre ei, de această dată, Cosmin va trece de la vorbe la fapte. Simpaticul prezentator va găsi o modalitate inedită de a-l privi de sus pe Temişan, la propriu. Uite cum a reuşit să-l depăşească în înălţime!

Una dintre metode l-a implicat direct pe Aurelian Temişan, juratul Te cunosc de undeva! chiar ajutându-l pe Cosmin Seleşi să-şi împlinească dorinţa. Cu siguranţă, simpaticul prezentator l-a privit foarte de sus pe Temişan stând chiar pe umărul acestuia. Nu a trecut mult timp şi Cosmin a mai găsit o metodă. A “furat” din recuzita unui concurent şi s-a căţărat efectiv pe ea, ajungând să depăşească simţitor înălţimea lui Temişan, dar şi pe cea a Alinei şi a lui Jorge, care s-au aşezat în faţa lui, fireşte, tot în ordinea înălţimii. Aceasta nu a fost însă singura şotie pusă la cale de Cosmin, prezentatorul pregătind multe alte surprize pentru cei din platou şi bineînţeles pentru cei de acasă.

Ce momente distractive a plănuit Cosmin Seleşi şi prin ce transformări uluitoare vor mai trece talentaţii concurenţi, rămâne de văzut sâmbăta aceasta, de la 20.30, la Te cunosc de undeva! Înainte însă, telespectatorii se pot întâlni cu simpaticul prezentator la FamiliaDA, astăzi, de la ora 20.00, dar şi sâmbătă, la aceeaşi oră, chiar înainte de Te cunosc de undeva!

Bucuresti, 26.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *