free download 78 travel guides written by experts

Cosmin Prelipceanu se alatura echipei Realitatea FM

Începând de luni, 31 august, Cosmin Prelipceanu va realiza la Realitatea FM emisiunea “Realitatea în direct”. De luni până vineri, între orele 10.00-13.00, ascultătorii vor dezbate alături de Cosmin tema principală a zilei. În continuare, telespectatorii îl vor putea urmări pe Cosmin Prelipceanu şi la Realitatea TV alături de Laura Chiriac, între orele 16.00-18.00, de luni până vineri la “Deschide lumea”.

“Realitatea în direct” este o emisiune tip magazin de ştiri care abordează tema zilei, dar şi alte subiectele importante pentru români. Din sfert în sfert de oră, românii vor putea asculta cele mai noi ştiri şi informaţii de ultimă oră. După ora 13.00, Cosmin îi va preda ştafeta lui Bogdan Nicolescu care va păstra dialogul cu românii la “Realitatea în direct” până la ora 16.00.

“Prima dragoste nu se uită niciodată! Nu am mai făcut radio din 2004. Când Robert Turcescu mi-a făcut propunerea în cabina de machiaj am zis DA pe loc! Cred că nici Robert nu se aştepta să îi răspund atât de prompt. Faptul că voi realiza “Realitatea în direct” la Realitatea FM reprezintă pentru mine un proiect încântător pentru că îmi permite un contact foarte apropiat cu ascultătorii care sunt şi telespectatori. Avem relaţia perfectă: vorbim la radio şi ne întâlnim pe sticlă!”, a declarat Cosmin Prelipceanu.

Realitatea FM include, pe lângă buletinele de ştiri din sfert în sfert de oră, câteva emisiuni zilnice, moderate de jurnalişti cu experienţă: „România Vorbeşte” realizată de Robert Turcescu, matinalul „Ore de Vârf” prezentat de Cătălin Striblea şi de Carmen Constantin, „Realitatea în Direct” cu Cosmin Prelipceanu şi Bogdan Nicolescu şi „Casa Presei” cu Tudor Muşat. După ora 18:00, Realitatea FM retransmite feed-ul audio al Realitatea TV.

Bucuresti, 30.08.2009
{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *