free download 78 travel guides written by experts

Cosmin Alexandru la conducerea unei noi companii de comunicare

— B&P Braun & Partners, una dintre cele mai importante companii independente de consultanţă strategică de comunicare din Ungaria şi Europa Centrală şi de Est, devine partener al Brandivia şi lansează o nouă abordare pe piaţa de comunicare din România —

Brandivia, compania fondată de Cosmin Alexandru la începutul anului 2005, a fost aleasă ca partener strategic pentru România de către B&P Braun & Partners, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare strategică din Ungaria şi CEE.

Urmare a acestei decizii, Cosmin Alexandru devine Managing Partner al B&P Brandivia, compania care materializează această asociere.

“Sunt încântat să dezvolt în sectorul comunicării strategice o companie care aduce pe piaţa noastră experienţa unui grup de succes dintr-o ţară cu un progres mai rapid decât al României. În plus, parteneriatul personal cu Robert Braun, o personalitate pe piaţa de comunicare din Ungaria, este o garanţie a profesionalismului abordării noastre viitoare”, a declarat Cosmin Alexandru.

B&P Brandivia va oferi servicii complete de comunicare internă şi externă, pentru branduri de produse, servicii, organizaţii şi lideri de organizaţii. Metodologiile patentate ale noii companii acoperă domenii precum Branding, Employer Branding, Brand Community Development, Corporate Social Responsibility, Reputation Management sau Personal Branding.

“B&P Braun & Partners s-a construit ca  o propunere unică de îmbinare a nevoilor societăţii cu cele ale comportamentului responsabil al companiilor. Metodologia, reperele şi sistemele de construcţie strategică sunt create în aşa fel încât să poată produce rezultate măsurabile pentru toate părţile implicate. Aceasta este unicitatea propunerii B&P Brandivia” a declarat Robert Braun.

“B&P Brandivia îşi începe activitatea într-un context de piaţă foarte complex. Am încredere că România se află într-un moment în care regăsirea valorilor fundamentale ale societăţii se va reflecta şi asupra desenului viitor al pieţei de servicii de comunicare. Aici este potenţialul nostru de creştere”, a adăugat Cosmin Alexandru.
 
B&P Braun & Partners este o companie fondată de Robert Braun în 2005, având în 2009 o cifră de afaceri de peste 3 milioane de euro şi peste 40 de angajaţi în Ungaria, Polonia, Bulgaria şi România.

Pe lângă implicarea managerială, Robert Braun este profesor de Comunicare Strategică şi CSR la Corvinus, Universitatea Economică din Budapesta, este consilier pe comunicare şi strategie al Guvernatorului Băncii Naţionale a Ungariei, precum şi membru al EBEN (European Business Ethics Network) şi al altor instituţii de prestigiu.

Cosmin Alexandru a fost co-fondator şi Managing Director al GfK Romania – Institut de Cercetare de Piaţă între 1992 şi 2005, consultant independent în branding, strategie şi comunicare prin compania Brandivia între 2005 şi 2009, Eisenhower Fellow SUA în 2005 şi, tot din 2005, preşedinte al Asociaţiei Erudio care desfăşoară programul Erisma – Leadership Creativ.

Partenerii internaţionali ai B&P Brandivia sunt: navyblue design group, Global Reporting Initiative, AccountAbility, TwoTomorrows.

Bucuresti, 01.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *