free download 78 travel guides written by experts

Cosmarul concurentilor de la „Junior Chef”

Preselecţiile „Junior Chef” au ajuns la final, iar primele eliminări din cea de-a doua etapă a emisiunii au început deja cu echipa Ancăi Lungu. Înainte de toate, prichindeii au fost în bootcamp la fabrica de ciocolată, de unde au învăţat tainele celui mai iubit desert al copiilor.

Marea provocarea a fost ca cei mici să gătească un preparat în care ciocolata să fie vedeta, într-un timp de două ore, perioadă în care Prinţesa Polonic a plecat din platou, pentru că la final a degustat bucatele fără să ştie cine ce a gătit: „Gătiţi cu foarte multă pasiune, atenţie şi concentrare, pentru că totul contează, gustul şi felul în care arată preparatul, nu persoana care l-a gătit. Toţi îmi sunteţi dragi şi n-aş vrea să fiu influenţată în niciun fel”, declară Anca Lungu.

Se pare că cei mici au întâmpinat câteva dificultăţi. Dacă unii dintre ei au fost nemulţumiţi de faptul că timpul a fost prea scurt, coşmarul altora a fost un coleg din concurs, Ion Gabriel, puştiul simpatic, energic şi amuzant care i-a cucerit pe juraţi la preselecţii cu dezinvoltura sa: „Eram pe punctul de a arunca şorţul şi de a merge acasă. Nu-i mai tăcea gura. Voia să facă totul numai el. Dacă îl băteam care mai era diferenţa dintre unul care provoacă şi unul care răspunde?”, mărturiseşte colegul lui Gabriel.

Energia concurentului l-a terorizat şi pe Daniel Grosu, ajutorul Prinţesei Polonic care i-a susţinut pe cei mici în timpul pe care l-au avut la dispoziţie pentru pregătirea reţetelor: „Gabi, lasă-mă, te rog, te implor!”, declară amuzat Daniel. Alte momente simpatice vor putea fi urmărite la „Junior Chef” în ediţia de luni, de la 20:30, la Antena 1. În episodul următor, telespectatorii vor putea afla care sunt primele eliminări din echipa lui Marius Florea Vizante şi a lui Horia Vîrlan, dar şi surprizele din bootcamp.

Bucuresti, 06.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *