free download 78 travel guides written by experts

Cortes si Andreea Balan fac terapie cu noua piesa

Nimic nu uneste oamenii mai mult decat suferinta. Iar asta a fost valabil si pentru Cortes si Andreea Balan care lanseaza astazi o piesa cu un mesaj personal: UITA-MA!

Piesa "Uita-ma" este semnata de David Deejay si Adi Cristescu, iar textul e scris de Cortes. Artistul a trait o frumoasa poveste de dragoste care s-a terminat cu multa suferinta. Andreea s-a regasit complet in versurile sale asa ca noul single a devenit o terapie pentru ei. Amandoi vor sa inchida usa trecutului si sa mearga mai departe. Au vrut sa inchida un capitol dureros asa cum o face orice artist: prin muzica. Insa artistii spera ca mai multi oameni sa se regaseasca in mesajul lor si sa ii ajute si pe altii sa treaca peste dezamagirile tesute de o iubire esuata.

In momentul in care a inregistrat-o, Andreea a fost cuprinsa de lacrimi, insa dupa cateva ascultari, piesa a inceput sa actioneze intocmai ca o terapie.

Videoclipul a fost filmat intr-un desert de langa Los Angeles si regizat de Edward Aninaru care a gandit si scenariul si a provocat-o pe Andreea sa-si puna in aplicare calitatile de actrita si sa interpreteze diferite stari: a trebuit sa rada isteric, sa planga, sa urle, sa-si exprime suferinta, sa isi asume vulnerabilitatile unei despartiri. Stylingul Andreei a fost semnat de echipa The Fashion Jumper.

Muzica: Adi Cristian Colceru, Adrian Cristescu, Cristian Maier. Text: Cortes, Adrian Cristescu, Cristian Maier. Editor: Roton Music Publishing © & (P) 2015 ROTON MUSIC

Regia: Edward Aninaru

Cortes, rapperul din gasca Rappin’ On Production a lansat pana acum o colaborare de succes cu Connect-R – "Vedeta mea" si un EP, "Natural", foarte bine primit de public in toamna anului trecut.

Andreea e cunoscuta pentru show-urile pline de muzica, dansuri, costume si surprize, iar asta i-a adus recent premiul BEST SHOW la Media Music Awards si posibilitatea de a canta noul single cu Cortes in premiera pe scena premiilor muzicale.

Bucuresti, 12.08.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *