free download 78 travel guides written by experts

Corneliu Vadim Tudor destainuri senzationale la „Te pui cu blondele?”

„M-am iubit cu 1100 de femei şi dacã nu mã însuram depãşeam 5000!”

Confruntare de excepţie miercurea aceasta în platoul “Te pui cu blondele?”! Corneliu Vadim Tudor, invitatul acestei ediţii, s-a trezit în mijlocul unei avalanşe de întrebãri despre viaţa lui personalã, însã nu s-a lãsat intimidat deloc. Atunci când una dintre blonde l-a întrebat dacã este adevãrat ce a speculat presa, cã s-a iubit cu 1000 de femei, Vadim i-a dat un rãspuns care a lãsat fãra cuvinte întregul platou!

„Presa minte, nu erau 1000, ci 1100 şi dacã nu mã însuram depãşeam 5000! Iar dacã mi se va face vreo propunere interesantã, o sã cer o dispensã de la nevastã!” a glumit politicianul. Tot atunci, Vadim a mai dezvãluit o picanterie din viaţa sa personalã, care a fãcut deliciul blondelor: „Soţia mea e geloasã şi pe pisicã!”

Tot atunci, Corneliu Vadim Tudor le-a povestit blondelor şi un moment interesant din vremea studenţiei sale de la Viena, din perioada 78-79, când trebuia sã traverseze un cartier plin de femei cu moravuri uşoare pentru a-i putea telefona mamei sale. „Trece prinţul Valah! Strigau ele dupã mine! Mã plãceau, eram înalt, bine fãcut, purtam costum de catifea neagrã… Însã nu am cedat niciodatã insistenţelor lor. Nu-mi place ideea de a plãti pentru dragoste!”

Ce alte momente incediare din viaţa sa a mai dezvãluit politicianul în emisiunea lui Negru, rămâne de văzut miercurea aceasta, de la 20.30, la „Te pui cu blondele?”!

Bucuresti, 28.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *