Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cornelia Rednic s-a intalnit cu un barbat care poate citi ganduri

Vezi ce i-a spus cântăreţei!

Cornelia Rednic a avut parte de o experienţă pe care foarte puţini ajung să o trăiască. Interpreta s-a întâlnit cu un om foarte special, cu puteri mentale incredibile. Deşi nu credea în astfel de lucruri, vedeta a fost şocată să descopere că efectiv îi erau citite gândurile! Bărbatul pe care îl văzuse pentru prima dată în viaţă atunci şi de care nu o lega nicio cunoşţinţă comună a început să îi povestească artistei în detaliu întâmplări din trecutul său, pe care nu avea cum să le cunoască cineva. Cum a fost posibil acest lucru şi ce reacţie a avut artista, rămâne de văzut marţea aceasta, într-o farsă de senzaţie la Plasa de stele!

De 1 mai, telespectatorii vor avea parte de o porţie de distracţie pe cinste alături de carismaticul Dan Negru. Una dintre victimele acestei ediţii speciale “Plasa de stele” va fi îndrăgita cântăreaţă Cornelia Rednic care va trece printr-o experienţă absolut inexplicabilă. Ajunsă într-un restaurant unde urma să aibă o întâlnire profesională, cântăreaţa a descoperit că interlocutorul său era o persoană cu totul aparte. Pornind de la discuţii mărunte, bărbatul a ajuns să-i mărturisească un lucru incredibil şi anume că are un har deosebit, acela de a citi gânduri. Pentru a-i demonstra Corneliei că ceea ce spune e adevărat, acesta a început să-i povestească în detaliu fel de fel de întâmplări din viaţa ei.

Mai mult, la un moment dat, bărbatul a rugat-o să scrie pe un bileţel ce şi-ar dori la desert, fără ca nimeni să vadă, iar el urma să cheme prin puterea minţii ospătarul cu desertul dorit. Zis şi făcut. Din ce în ce mai surprinsă, Cornelia a încercat să-şi explice situaţia în fel şi chip, mai ales că fusese mereu sceptică legat de astfel de puteri neobişnuite. Ceea ce nu ştia însă era că soţul ei, complice la farsă, dirija întreaga discuţie, transmiţându-i printr-o cască interlocutorului Corneliei detalii despre trecutul ei.

Mai multe informaţii puteţi afla accesând pagina oficială plasadestele.a1.ro şi pagina de Facebook a emisiunii, facebook.com/plasadestele.

Bucuresti, 30.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *