free download 78 travel guides written by experts

Cornel Nistorescu preia conducerea ziarului Cotidianul

Jurnalistul Cornel Nistorescu va prelua de la 1 august conducerea publicatiei Cotidianul, care apartine Grupului de presa Realitatea-Catavencu. In acelasi timp, Adrian Ursu – redactor-sef al publicatiei in ultimul an – a fost promovat director editorial al Realitatea TV si va continua sa realizeze emisiunea din prime time.
   
Co-fondator al trustului de presa Expres imediat dupa Revolutie, Cornel Nistorescu a condus revista cu acelasi nume, iar in 1997 a devenit directorul cotidianului “Evenimentul Zilei”. De asemenea, Nistorescu s-a numarat printre fondatorii primului post national privat de radio din Romania, Europa FM, dar si al postului local de radio Total FM. Cornel Nistorescu este de cativa ani unul dintre principalii colaboratori ai postului de televiziune Realitatea TV.
   
La randul sau, Adrian Ursu este unul dintre cei mai respectati jurnalisti de presa scrisa si televiziune, care s-a format la ziarul Adevarul. Co-fondator al ziarului Gandul, Adrian Ursu s-a alaturat Grupului Realitatea-Catavencu in 2007, ca membru al consiliului editorial Cotidianul si realizator de talk-show la Realitatea TV.

Bucuresti, 31.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *