Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cornel Ilie de la Vunk, exclusiv la Radio 21: „Nu putem sa cantam in limba engleza!”

Cornel Ilie de la trupa Vunk, grup cunoscut pentru hiturile „Pleacă” feat Antonia sau „Scapă-mă de ea” s-a lăsat dezbrăcat de secrete marti, 26 iunie, în cadrul emsiunii Request 629 de la Radio 21, găzduită de Liviu Hodor între orele 18:00 şi 21:00.

Artistul a fost invitat al rubricii „Vedete la perete”, în cadrul căreia vedetele stau de vorbă cu fanii pe peretele de Facebook Radio 21, www.facebook.com/radio21, ocazie cu care a făcut o mărturisire: trupa Vunk nu poate să cânte în limba engleză. „Nu am putut niciodată să cântăm în limba engleză! Şi asta pentru că nu simţi aceleaşi stări şi emoţii ca în limba română atunci când cânţi în engleză. Piesele în limba română ajung în suflet mult mai uşor.”, a spus Cornel.

Întrebat ce artişti admiră, solistul a recunoscut că „Îi admir pe toţi cei care cântă din pasiune şi care nu cântă doar pentru a apărea la televizor, sau doar pentru bani. Orice muzică ar face şi orice stil ar cânta… Mie mi-ar plăcea să colaborez cu Robbie Williams, cu Annie Lenox şi Katy Perry. Cred că o nouă colaborare cu Antonia nu ar avea acelaşi succes. Ar trebui să treacă ani buni ca să funcţioneze din nou aşa cum trebuie”.

În ceea ce priveşte viaţa personală, Cornel nu a dorit să dea mai multe detalii: „Nu îmi place să povestesc nimic din viaţa personală pentru că nu vreau să se confunde cu cea publică. Sunt un om cu apucături foarte simple, un om absolut normal, banal, comun, am o viaţă personală, dar vreau să rămână aşa. În timpul liber mă plimb, merg la filme, sau stau acasă şi mai scriu.”

Unul dintre fanii Radio 21 pe Facebook l-a întrebat pe artist care este cea mai amuzantă întâmplare care a avut loc pe scenă, iar acesta i-a răspuns sincer: „Cea mai haioasă a fost când am primit pe scenă flori de la o fană şi am uitat versurile de la următorul cântec, pentru că m-am intimidat. În acelaşi timp, cred că a fost şi cea mai penibilă”.

Înainte să plece din emisiune, Cornel Ilie a dorit se menţioneze că ţine cu echipa Spaniei la Campionatul European de Fotbal, având în vedere că Anglia a fost eliminată.

Bucuresti, 27.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *