free download 78 travel guides written by experts

Cornel Ilie de la Vunk, despre concertul din Promenada:

„Va fi muzica pura, fara trucuri, fara artificii!”

Invitat, astăzi, la Europa FM, în emisiunea „Deșteptarea” cu Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu, Cornel Ilie – solistul trupei Vunk a vorbit despre superconcertul „Autoportrete” pe care trupa îl susține mâine, 10 mai, în grădina Promenada Mall din București.

Vunk promite fanilor unul dintre cele mai spectaculoase concerte susținute vreodată, va fi un concert acustic, ce se va desfășura pe o scenă 360 de grade, amplasată deasupra Bucureștiului, în mijlocul grădinii promenada Mall. Este primul concert acustic din cariera trupei Vunk: „De mult timp nu am mai simțit atât de mult emoția unui spectacol, ca și cum ar fi primul! Va fi muzică pură, fără trucuri, fără artificii. Muzică și atât!” a spus Cornel Ilie.

„Se va sta în picioare, pe jos, aranjamentul este foarte frumos mai ales că spațiul e tare prietenos, iarbă… aer liber. Cine vrea să danseze, să danseze, noi vom fi 15 instrumentiști. Intră vreo o mie de oameni în acest spațiu iar concertul este sold out! Abia aștept concertul!” a adăugat artistul.

Printre piesele care se vor auzi, mâine, la concertul Vunk se află “1000”, “Pleacă”, “Așa și” sau “Vreau o țară ca afară”. Cornel Ilie a dezvăluit, însă, astăzi, la Europa FM, că sunt cântece pe care trupa nu le va mai cânta niciodată: printre acestea – „Balada lu’ Clara secretara”. Cornel a explicat că fiecare melodie a trupei are o poveste: „Sunt multe piese care au niște povești foarte interesante, altele sunt chiar absurde. Balada lu’ Clara secretara e un cântec scris în 2002, când începuse moda aia cu foarte multe asistente care apăreau la TV și era o întreagă demență legat de asta. Vedeam toate personajele alea care ar fi făcut absolut orice ca să ajungă în București și să facă… nimic. Piesa asta nu o vom mai cânta niciodată! A fost un cântec pe care ni l-am asumat atunci, dar acum nu îl mai cântăm, pentru că nu mai credem în el”, a mărturisit solistul trupei. Cornel a dezvăluit și că în toamnă Vunk pleacă în turneu.

Video, aici: //tinyurl.com/n25kz6o.

Europa FM este partener media al concertului Vunk din 10 mai, de la Promenada Mall.

„Deșteptarea” cu Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu se aude în fiecare dimineață, la Europa FM, de luni până vineri, de la 07:00 la 10:00.

Bucuresti, 09.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *