free download 78 travel guides written by experts

Cornel de la VUNK a apelat la chirurgie plastica

In timp ce alte trupe folosesc diferite moijloace pentru a-si schimba titulatura, membrii VUNK au apelat la chirurgia plastica, lasandu-se pe mainile a trei doctorite sexy!

Operatia, in timpul careia "A-ul" a fost inlocuit cu succes de litera "U", a avut loc zilele trecute, la filmarea celui mai nou videoclip semnat VUNK.
 
Dupa o absenta destul de lunga, trupa care ne-a cucerit cu hit-urile "1000", "Regele soselelor", "Iubire cu imprumut" si multe altele, revine acum pe scena muzicala romaneasca cu single-ul "LA ORICE ORA"!
Laitmotivul clipului, in regia lui Catalin Borozia, este reprezentat de un ceas "bolnav", inscriptionat cu numele vechi al formatiei, care incepe sa functioneze imediat ce i se face "transplantul" de…litera.
Bucata de poveste a clipului a fost filmata la o clinica de chirurgie plastica "Medical Still Estet", in timp ce partea de play a baietilor s-a filmat intr-unul dintre studiourile Castel Film.
In timpul schimbarii locatiei, Cornel, Nicu si Bogdan au plecat spre Ploiesti unde au sustinut un concert, intorcandu-se cateva ore mai tarziu pentru a continua filmarile.
 
"LA ORICE ORA", al 14-lea videoclip din istoria trupei, ce apare la 10 ani de la lansarea primului clip, a fost filmat si montat in doar trei zile, echipa apeland la o camera RED ONE, de ultima generatie, ce se foloseste extrem de rar pe piata muzicala romaneasca.
Pe langa Boro, regizorul clipului, alaturi de care baietii au mai lucrat la "Prajitura cu jeleu", "O ultima dorinta","Nebun dupa tine", "Doar o noapte de-adio" si "Iubire cu imprumut", din echipa de profesionisti a mai facut parte si Boby, directorul de imagine al noului videoclip, proaspat premiat la premiile APTR.
 
In toamna, VUNK  isi lanseaza si noul album ce va contine piese pline de mesaj si atitudine, in stilul bine cunoscut al formatiei.
Insa, pana atunci FA-O VUNK….LA ORICE ORA  si urmareste cel mai nou videoclip al baietilor!
 

Bucuresti, 09.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *