metalshow

CORINT JUNIOR continua publicarea seriei de succes

TARA DUNCAN!

UMOR, MAGIE ŞI SUSPANS ÎN NOUA AVENTURĂ A TAREI, O MAGICIANĂ SORŢITOARE CUM NU SUNT ALTELE!

CARTEA INTERZISĂ, volumul al II-lea al seriei TARA DUNCAN
de Sophie Audouin-Mamikonian

Cal se află la închisoare! După ce a scăpat din ghearele Stăpânului Sangravilor, Tara trebuie să plece din nou în AltăLume. O întreprindere periculoasă în care va fi nevoită să se confrunte cu monştri şi cu suverani lipsiţi de scrupule, va trebui să dejoace vicleniile Pustiitorului de Suflet, ori să combată ascunsele planuri ale teribilului Magister. Ceea ce nu e totuşi puţin lucru pentru tânăra magiciană sorţitoare şi incontrolabila ei putere. Ajutată de Moineau, înspăimântătoarea Bestie din Lancovit, de Manitou, bunicul ei preschimbat în labrador, de Robin, seducătorul semielf, şi de pământeanul Fabrice, va izbuti oare Tara să-şi elibereze prietenul din închisoare? Iar când se va întâlni cu fantoma tatălui ei, ce taină îi va dezvălui aceasta?

Preţ: 39,90 lei
544 pagini

Autoarea, Prinţesa Sophie Audouin-Mamikonian a moştenit umorul devastator de la o lungă spiţă de umorişti. De la Tristan Bernard la Francis Veber, cincisprezece
scriitori au distilat în venele sale această uimitoare combinaţie care este Tara
Duncan. Căsătorită şi mamă a două fete (care sunt principalele sale „corectoare”), prima ei carte — Tara Duncan. Magicienii sorţitori — a fost salutată în unanimitate de critică şi apreciată de cititori.

Din seria TARA DUNCAN a mai apărut: Tara Duncan – Magicienii sorţitori.
În curând la CORINT JUNIOR, volumul al III-lea: Tara Duncan – Sceptrul blestemat.

Bucuresti, 20.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *