free download 78 travel guides written by experts

Corina lanseaza cel mai sexy clip al verii, “Autobronzant”

Joaca rugby pe nisipul fierbinte!

Corina se transforma intr-o veritabila bomba sexy cu prilejul noului ei clip pentru piesa “Autobronzant”, cu care isi propune sa cucereasca topurile muzicale in aceasta vara.

Daca la sedinta foto a noului single Corina isi etaleaza corpul perfect si pozeaza in costum de baie urcata pe spatele unui barbat atragator, in noul videoclip artista poarta tinute sumare, afiseaza o imagine de veritabila “surfer princess” si se transforma in cea mai sexy jucatoare de rugby.

Videoclipul surprinde atmosfera unui meci de beach-rugby de la malul mării. Imaginile colorate si vesele redau energia incredibila a plajelor braziliene.

Pentru un plus de senzualitate, Corina a optat si pentru o schimbare de look, uimindu-si fanii cu parul lung, blond, cu suvite deschise de soare si ondulate de apa sarata a mării.

Clipul poarta semnatura lui Radu Aldea, a fost realizat dupa un concept ANTZ, iar piesa este compusa de Studio 47 (Shift) impreuna cu DeMoga Music.

"Autobronzant" se anunta a fi hitul verii si deja i-a adus Corinei titulatura de "Printesa Pop a Romaniei", "titlu" oferit cu generozitate de fanii sai de pe paginile de Facebook si Instagram.

“Autobronzant” este o piesa fresh, cool, numai potrivita pentru o vara incendiara, iar videoclipul este de azi disponibil pe Youtube si pe televiziunile muzicale.

Bucuresti, 23.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *