free download 78 travel guides written by experts

Corina Danila in Tango de august

Corina Danila

despre foste relatii: “Persoana cunoscuta publicului a fost si este Valentin, fostul meu sot. Nu cred ca il stia lumea pe Peter, inainte de a fi cu mine. A devenit, intr-adevar, cunoscut publicului larg, in urma mediatizarii relatiei noastre.”

despre casatorie:
“Mi-e foarte bine asa cum sint, ne este bine amindurora si nu vreau sa fac din asta o parada. Oamenii anticipeaza casatoria noastra. Pe ziaristi ii pasioneaza mult mai mult decit pe noi, se pare, daca ne casatorim sau nu. Cred in casatoriile pe termen lung, de-o viata.”

Razvan Ciobanu

despre copilarie: “Faceam haine pentru papusi din hainele mamei. Da, eram un baiat care se juca cu papusile cind era mic. (…) Ma mai bagam citeodata intre rujurile si fardurile mamei, imi placea sa ma uit la ele.”

despre homosexualitate: “Mie nu-mi pasa de ce zice lumea. Am asteptat tot timpul sa mi se puna intrebarea sincer, eu nu m-am ferit niciodata. Mihaela Radulescu m-a intrebat prima data: „Pai, se-aude ca-ti plac baietii, este adevarat?“. I-am zis: „Da, e adevarat“. A fost foarte simplu, putea sa mi-o puna oricine, absolut oricine.”

despre look
: “Am avut o perioada foarte lunga de nesimtire totala, pina acum doi ani. Pina la 27 de ani. Mincam ingrozitor de mult, de prost, la orice ora. M-am trezit intr-o dimineata, m-am urcat pe cintar si aveam 155 Kg. Am inceput cu dietele, dar cind ai 155 de kile, e imposibil sa-ti gasesti o dieta care sa-ti convina. Slabeam 10 kg, ma deprimam ca era prea putin, iar mincam, iar ma ingrasam. Atunci am apelat la o solutie chirurgicala foarte simpla, un inel in jurul stomacului, care m-a facut in primele trei saptamini de dupa operatie sa pierd 20 de kg. In rest, pierd timp cu ingrijirea personala. Imi fac manichiura, pedichiura, imi tund parul de pe corp (…) Mai fac masaj si merg la cosmetica. Am invatat sa ma dau cu crema pe fata si sa ma demachiez seara.”

Oreste

Confesiuni: “Decit sa divortez, mai bine o insel!
(…) Ma incarcam cu iluzii prin paturile unor doamne si domnisoare dispuse si veneam acasa ceva mai blind, mai tolerant si, cica, mai iubitor! Un diavol sau, poate, un inger m-a facut sa iau taurul de coarne si sa-i spun tot adevarul, asa frust si sec, fara ocolisuri, sa-i dau lista cu matracuci, printre care se numarau si citeva prietene bune de-ale ei. (…) Lili si-a gasit un amant, eu, o doamna bine. (…) Si, intr-o zi, la Paris, m-a cuprins, brusc si de neinteles, un dor nebun de Lili. Era atit de chinuitor, incit m-am speriat. Atunci, parca acelasi inger sau demon, care ma mai vizitase cindva, mi-a soptit la ureche: „nu poti fugi, asta se numeste dragoste“. Azi ne putem privi in ochi, ne putem plimba prin ploaie si putem ride copilareste. Am inteles amindoi ca sintem blestemati sau binecuvintati sa imbatrinim impreuna si sa suportam ironiile copiilor.”

Bucuresti, 31.07.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *