free download 78 travel guides written by experts

Corina Danila debuteaza la TVR 2

Din 14 octombrie, ea va prezenta emisiunea Topping

În fiecare vineri, de la ora 21.10, Corina Dănilă vă invită la o tură de topuri ale săptămânii realizate, în mare parte, cu ajutorul publicului. Românii de pretutindeni sunt aşteptaţi să intre pe pagina de Facebook a emisiunii şi să voteze, să comenteze şi să propună topiri noi cu tot ce preferă, admiră sau, de ce nu, cu tot ce detestă.

Împreună, românii vor construi o hartă a tuturor preferinţelor, îi vor felicita pe cei mai buni şi le vor oferi locul cuvenit pe podium. Până la urmă, cei aflaţi pe un podium „de bine” pot deveni modelele noastre…

Aşadar, din 14 octombrie, Corina Dănilă îi provoacă pe românii de pretutindeni să stabilească împreună care sunt cele mai apreciate aspecte din viaţa lor. Domeniile pot fi dintre cele mai diverse: muzică, film, modă, carte, job-uri, cancanuri, evenimente, bancuri – iar lista poate continua.

Exprimaţi-vă opţiunile şi preferinţele pe www.facebook.com/ToppingTVR şi urmăriţi rezultatele în emisiunea Corinei Dănilă, care va fi difuzată din 14 octombrie, la TVR 2 în fiecare vineri de la ora 21.10 şi la TVR Internaţional în fiecare marţi de la ora 18.20.

Bucuresti, 13.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *