free download 78 travel guides written by experts

Cordia România donează 50.000 de euro în cadrul programului „Acasă la tine” al Primăriei Sectorului 1, pentru a preveni răspândirea COVID-19

  • Cordia România se alătură eforturilor de combatere a răspândirii COVID-19 și sprijină persoanele în vârstă, printr-un parteneriat cu Primăria Sectorului 1 al Municipiului București

Cordia România, companie membră a grupului Futureal, anunță că se alătură eforturilor de combatere a răspândirii COVID-19, printr-o donație de 50.000 de euro în cadrul programului „Acasă la tine” al Primăriei Sectorului 1 al Municipiului București, prin care produse alimentare de bază sunt livrate la domiciliul persoanelor cu vârste de peste 65 de ani, în parteneriat cu un retailer.

„Pentru Cordia și Futureal, sprijinul acordat comunităților locale este un element important al felului în care dezvoltăm proiectele noastre, totul începe de la comunitatea locală”, a declarat Mauricio Mesa Gomez, country manager Cordia România.

„Trecem prin momente dificile și sănătatea și siguranța angajaților și partenerilor noștri, precum și cele ale membrilor comunității locale au devenit prioritatea noastră numărul unu.”

Mauricio Mesa Gomez
Mauricio Mesa Gomez

Programul „Acasă la tine” al Primăriei Sectorului 1 este gândit pentru a ajuta persoanele în vârstă, categoria cea mai expusă în fața amenințării coronavirusului. O echipă de specialiști, inclusiv medici, psihologi și lucrători sociali, primesc cererile cetățenilor din Sectorul 1 la numărul de telefon 031.433.76.76.

De asemenea, la numărul de telefon 031.433.76.77, persoanele cu vârste de peste 65 de ani care se află în situații dificile pot suna și cere produse alimentare de bază. În urma apelului lor, echipele Primăriei Sectorului 1 vor distribui produsele livrate de un retailer, produsele fiind plătite direct retailerului de către diverse companii, printre care și Cordia România.

Acasa la tine

Inițiativa Cordia România vine ca urmare a deciziei grupului Futureal de a dona 850.000 de euro pentru a ajuta în lupta împotriva epidemiei de coronavirus în Europa Centrală și de Est și nu numai. Diverse donații și sponsorizări ale grupului sunt în prezent în desfășurare în România, Ungaria, Polonia și Spania, țări în care grupul Futureal are proiecte și activități.

Despre grupul Futureal și Cordia

Grupul Futureal este unul dintre cei mai mari dezvoltatori și investitori imobiliari din Europa Centrală și de Est. Grupul nu activează doar în dezvoltarea rezidențială, ci și în proiecte mixed-use de regenerare urbană de mari dimensiuni, dezvoltare de clădiri de birouri și de retail modern, proiecte de conversie și investiții în proprietăți comerciale, precum și în domeniul soluțiilor de finanțare structurată.

De la fondarea sa, portofoliul grupului Futureal a cuprins mai mult de 120 de proiecte imobiliare, cu o valoare totală de trei miliarde de euro lu o suprafață de două milioane de metri pătrați. În prezent, grupul administrează simultan un număr de 28 de proiecte, cu o valoare totală de 0,9 milioane de euro și o suprafață utilă de peste 660.000 de metri pătrați.

Cordia, companie membră a grupului Futureal, lider de piață în Ungaria, a primit numeroase premii și a fost recunoscută drept unul dintre cei mai inovatori dezvoltatori rezidențiali din regiune, ca urmare a dezvoltării de succes a ansamblului Corvin din Budapesta. Proiectul se întinde pe 22 de hectare și a presupus reconstrucția unui întreg cartier situat în centrul capitalei ungare. Acest proiect a declanșat creșterea economică a zonei, redefinind impactul pe care un dezvoltator responsabil îl poate avea asupra orașului.

Cordia are peste 15 ani de experiență în dezvoltarea de proiecte rezidențiale de calitate în Ungaria și Polonia și și-a propus ca România să devină una dintre piețele sale cheie pentru investiții viitoare. Compania a vândut 5.500 de apartamente în Ungaria, România și Polonia, dezvoltă în prezent încă 4.000 de unități în 23 de proiecte din regiune și are planuri pentru încă 5.800 de locuințe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *