metalshow

Cordia România a vândut 30% din prima fază a Parcului20 și anunță noi dezvoltări de proiecte rezidențiale

· Placa peste subsolul primei clădiri a proiectului rezidențial a fost turnată, în contextul în care aproape o treime din prima fază a fost deja vândută

Cordia România, divizia de dezvoltări rezidențiale a grupului Futureal, anunță că prima fază a proiectului rezidențial Parcului20, dezvoltat în zona Expoziției din nordul Bucureștiului, a fost vândută în proporție de 30%. Investiția în construcția primei faze a Parcului20 se ridică la 24 de milioane de euro din investiția totală de 40 de milioane de euro necesară întregului proiect.

„În contextul în care lucrările de construcție la Parcului20, demarate în luna aprilie 2019, avansează în ritm rapid, la fel și vânzările, anunțăm achiziția unui teren în suprafață de 15.500 metri pătrați situat pe strada Fabrica de Cărămidă”, a declarat Mauricio Mesa Gomez, CEO Cordia România și membru al Consiliului de Administrație Cordia. ”Acest teren, alături de cel din zona Laminorului, e destinat segmentelor mediu și mediu-superior, cu accent pe un echilibru foarte bun între localizare, arhitectură și prețul imobilului, la fel ca în Parcului20.”

Santier Parcului20

În afară de proiectele rezidențiale anunțate și de continuarea investiției de 40 de milioane de euro în Parcului20, care se va derula în următoarele 24-30 de luni, grupul Futureal explorează noi piețe în vederea extinderii segmentului său de dezvoltare de proiecte office, iar o destinație nouă poate fi Bucureștiul.

„Strategia noastră, atunci când intrăm pe o piață nouă, este să începem cu rezidențialul, prin divizia noastră specializată Cordia. Am făcut acest lucru în România, prin proiectul Parcului20 și prin achiziția a încă patru loturi de teren în nordul Bucureștiului, pe care vom dezvolta proiecte rezidențiale”, a declarat Tibor Tatár, CEO Dezvoltare Comercial și Retail, membru al Consiliului de Administrație Futureal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *