Shadow

Copilul tău își poartă autenticitatea la școală, în haine urbane de la Mr. Pich

În noul an școlar, Mr. Pich își traduce altfel frumusețea. Frumusețea este un cuvânt, o perspectivă ale cărei înțelesuri sunt descoperite în fiecare zi. Este percepută cu sufletul și vizibilă, deși nu are tonuri de pink sau de blue. Aceasta este peste tot, nu se reflectă doar în oglindă, ci și pe stradă la mall sau la școală.

Frumusețea este o proiecție a stilului fiecărui copil, este o reprezentare a sinelui, o împărtășire a celor mai sincere gânduri și crezuri despre univers. Frumusețea este asemenea unui zâmbet, ce trebuie purtat de fiecare în parte.

Toamna aceasta, cu Mr. Pich, copiii sunt sinceri tot timpul. Sunt ,,colorați”, fără a fi nevoie să îmbrace culori stridente. Hainele de la Mr. Pich au decorații minimaliste și se află sub umbrela stilului casual-urban. Au croieli fine, vin să completeze mood-ul fiecărui copil. Colecția de toamnă de la Mr. Pich celebrează familiile elegante și sunt inspirate din ținutele casual ale părinților aflați mereu în trend.

Copilul tău își poartă autenticitatea la școală, în haine urbane de la Mr. Pich

Pantalonii băieților sunt ușori, confortabili, din materiale rezistente. Pentru fetițe găsești blugi, blazere, jachete alb, roz sau crem. Hainele au broderii verticale și printuri dispuse orizontal, care conferă impresia de simetrie și care mereu surprind.

Articolele pentru copii sunt accesorizate cu șosete în culori similare. Paleta de culori a noii colecții este una restrânsă, dar articolele vestimentare compensează printr-un design aparte și ready to wear. Dacă îi completezi garderoba copilului tău, asigură-te că outfit-ul este marcat de simplitate.

Pentru ea:
Cele mai multe ținute sunt disponibile în două culori, iar ,,the real hero” pentru colecția de toamnă este jacheta sau hanoracul: ,,hanorac sea ecru booso” ,,jacheta fete blush moi”, ,,jacheta grey melange bubalove”. Un element chic este și ,,capa crouching striped gosoaky”, care ține ploaia la distanță și îi asigură copilului lejeritatea de care are nevoie.

Tot fetele au parte și de accesorii glamorous precum: ,,cureaua leather blue booso”, ,,căciula bunny grey print booso”, ,,șapca whitesand gugguu”, ,,sacul honey bee citrus gosoaky”, ,,șapca bison grey booso” și ,,bentița bow grey print booso”.

Pentru el

Pentru băieți, adevăratele piese de rezistență sunt jachetele sau hanoracele ușor oversized: ,,jacheta elephant man gosoaky”, ,,jacheta băieți suit bangbang cph neagră”, jacheta who’s bad bangbang cph” ,,jacheta jeans booso” și ,,jacheta yellow/black gugguu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *