free download 78 travel guides written by experts

Copilul care alearga catre mare, in premiera la Music Channel

“Copilul care alearga catre mare“, noul videoclip semnat Vama, este o premiera in cel mai adevarat sens al cuvantului. Motivele pentru care spunem asta? Pentru ca este debutul regizoral al lui Tudor Chirila. Pentru ca il aduce, pentru prima data ca protagonist intr-un videoclip muzical pe marele actor Victor Rebengiuc. Si daca inca nu v-ati convins, pentru ca va putea fi vazut in premiera pe Music Channel in acelasi timp cu premiera din Silver Church, in aceasta seara la ora 23.00.

Intrebat cum a ajuns sa lucreze in acest proiect, marele actor a declarat: “Am acceptat pentru ca il cunosc pe Tudor inca de mic, de cand era student si pentru ca mi s-a parut scenariul interesant, incitant si era o experienta noua pentru mine. A sosit momentul noilor experiente pentru mine. Personajul meu e un rege chinuit, care a pierdut totul sau aproape totul si care isi gaseste ultimul refugiu in amintirea despre copilaria lui.”

Refrenul “Copilul care alearga catre mare” a fost cantat in premiera pe Music Channel, in timpul concertului transmis live din Garajul Europa Fm, urmand ca si videoclipul sa poata fi urmarit in premiera si exclusivitate la Music Channel.

Bucuresti, 03.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *