free download 78 travel guides written by experts

Copiii si parintii „cu minte

Pentru cei mici si pentru cei mari, Help Net a pregatit o serie de surprize in luna copiilor

Reteaua Help Net continua programele sale de implicare sociala, aplecandu-se de data aceasta in mod special asupra parintilor si copiilor. In luna iunie, in cadrul campaniei „Scoala pentru parinti”, medicii prezenti in farmaciile Help Net selectionate vor oferi parintilor consiliere gratuita si le vor raspunde la toate intrebarile. De asemenea, parintii vor putea consulta brosura gratuita disponibila in toate farmaciile Help Net: „Vrei sa fii un parinte cu minte?”. Brosura contine informatii despre alimentatia copiilor, principalele boli ale copilariei, dezvoltarea psihologica a bebelusilor etc.

Pentru cei mici, Help Net ofera in luna iunie, in farmaciile din Bucuresti, sedinte gratuite de face-painting (pictura pe fata). Cei mici au astfel posibilitatea de a se deghiza in personajele lor preferate din povesti sau de a-si crea propriile combinatii nastrusnice de culori.

Help Net este reteaua de farmacii cu cel mai dinamic ritm de dezvoltare din Romania, inregistrand in perioada martie 2005 – martie 2006, o crestere a vanzarilor de 100% in comparatie cu anul precedent.

Compania este puternic implicata in viata comunitatii, oferind de peste trei ani programe de consiliere medicala gratuita sub numele Help Net Confident, in dorinta de a ajuta, educa si informa pacientii despre importanta starii lor de sanatate, despre prevenirea si tratarea la timp a anumitor  afectiuni.

Bucuresti, 30.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *