free download 78 travel guides written by experts

Copiii si-au luat “Permisul la distractie” in Parcul Herastrau

Sambata 25 iulie, la Roata Mare din Parcul Herastrau, ECDL ROMANIA a dat inca o data startul distractiei pentru copiii prezenti, care au intrat in jocurile ECDL. Cu totii s-au bucurat de premiile oferite de ECDL ROMANIA, care alaturi de Primaria Municipiului Bucuresti prin Directia Invatamant, a organizat cea de-a treia editie a evenimentului „Ia-ti permisul la distractie!”.

Canicula nu a impiedicat echipa ECDL ROMANIA sa se joace alaturi de toti copiii prezenti in Parcul Herastrau la Roata Mare sambata trecuta. Astfel, impreuna s-au antrenat in cateva concursuri interesante, cei mici fiind incantati si de premiile atractive.

Si de data aceasta copiii au fost antrenati sa participe la concursul de masinute teleghidate, puzzle, desen pe asfalt sau role.

Concursul de desen pe asfalt s-a desfsurat sub tema „Click pe verde! – Copiii prietenii naturii” incercand sa ii faca pe cei mai mici constienti de frumusetea si beneficiile mediului inconjurator. Zece dintre participantii la acest concurs vor beneficia de certificarea ECDL EqualSkills in urma participarii la un curs de instruire organizat de ECDL ROMANIA.

Spriritul de competitie al copiilor a fost dublat de entuziasmul parintilor, carora li s-a adus in atentie modul in care pot valorifica vacanta de vara mentinandu-si copiii activi atat prin activitati distractive cat si prin activitati care sa le cultive interesul pentru pregatirea lor.

Evenimentul face parte din campania de vara “Click pe verde!” lansata de ECDL ROMANIA la nivel national in perioada 1 iunie – 31 august a.c., care isi propune ca elevii obisnuiti doar cu activitatea în faţa computerului sa se responsabilizeze si sa se implice in activitati ecologice, oferind fiecărui individ posibilitatea de a manifesta o atitudine personală, responsabilă faţă de mediul în care trăieşte, dar si sa inteleaga mai bine rolul tehnologiei, al computerului ca sursa de informare si comunicare in a schimba in bine mentalitati.

Bucuresti, 28.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *