free download 78 travel guides written by experts

Copiii puternici se pregatesc de scoala cu NESQUIK Opti-Start

Zilele de școală sunt întotdeauna o provocare pentru cei mici. Pentru a face față, copiii au nevoie de o alimentație echilibrată care să le asigure necesarul de vitamine, FIER și alte minerale.

De ce este atât de important FIERUL în alimentația copiilor? Mai ales în cazul celor mici, FIERUL este parte esențială a unei alimentații echilibrate. „Datorită ritmului rapid de creștere și dezvoltare, organismul copilului are nevoie de mai mult FIER, acesta fiind un nutrient cu rol esențial în dezvoltarea normală a creierului și implicit a inteligenței, personalității, comportamentului social și capacității de a învăța. În plus, FIERUL are un rol esențial în producerea de globule roșii (hematii) și astfel contribuie la funcționarea în parametrii optimi a majorității organelor și sistemelor. Totodată, îl ajută pe cel mic să se concentreze pe parcursul unei zile și să-și îmbunătățească performanțele intelectuale și școlare”, declară Prof. Dr. Doina Anca Pleșca, medic primar pediatru, vicepreședinte al Societății Române de Pediatrie.

NESQUIK Opti-Start vine acum în ajutorul părinților și completează cu FIER alimentația copiilor. „Noua rețetă răspunde unei probleme nutriționale grave care afectează 1 din 4 copii de vârstă școlară din România – anemia feriprivă. NESQUIK Opti-Start își aduce astfel contribuția în lupta împotriva deficienței de fier, fiind în momentul de față singura cacao instant din România cu adaos de FIER*. Produsul are acelaşi gust de ciocolată atât de iubit de copii, reprezentând o soluție pentru un mic dejun echilibrat”, a declarat Andreas Kouroumalis, Business Unit Manager Beverages Nestlé România.

Noua cacao instant NESQUIK Opti-Start conține un complex unic de vitamine și minerale care completează bunătatea naturală a laptelui și ajută la creșterea și dezvoltarea copiilor: FIER pentru putere de concentrare şi învăţare, zinc pentru buna funcţionare a sistemului imunitar şi vitamina D pentru absorbţie normală a calciului şi fosforului, minerale conținute de lapte în mod natural. În plus, nu conţine coloranţi şi nici gluten.

Un pahar de cacao NESQUIK Opti-Start cu lapte asigură celor mici 17% din necesarul zilnic de FIER pentru putere de concentrare şi învătare. Este un aliat al părinților pentru copii de nota 10 la școală!

Așa că nu uita: FIER în fiecare zi!

NESQUIK Opti-Start susține cu mândrie campania de informare ”Împreună creștem copii puternici!”, inițiată de Nestlé și susținută de Societatea Română de Pediatrie și vine în ajutorul părinților în lupta cu deficiența de fier.

Bucuresti, 08.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *