metalshow

Copiii fac demonstrații de gimnastică aeriană, capoeira și street-dance, joi seara, la “Next Star”

Cei mai talentați copii fac spectaculoase demonstrații de gimnastică aeriană, capoeira și street-dance joi, 21 aprilie, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție a emisiunii “Next Star”.

18 fete și băieți cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani, din Iași, vor umple scena “Next Star” ca să le arate tuturor cât de bine se descurcă la capoeira, un stil de luptă brazilian combinat cu muzică și dans. “Iubesc capoeira, am fost pasionat de acest stil de când eram mic, sper să văd ceva frumos pe scenă”, spune CRBL, de la masa juraților. Cât de mult îi vor impresiona copiii din grupul Capoeira Brasil pe cei patru jurați, telespectatorii “Next Star” vor vedea joia aceasta.


În aceeași ediție, vin Cezar și Ryan, doi puști de 7 ani pasionați de street-dance care îl au ca instructor pe Piticu’ de la Simplu. Pentru un plus de impresie, Cezar și-a desenat pentru acest moment pătrățele pe abdomen. Întrebat de prezentatorul Dan Negru: “Cine e colegul tău într-ale pătrățelelor de la masa juriului?”, puștiul răspunde fără să ezite: “Alina Eremia!” Dacă Alina va accepta să-și dea jos bluza ca să-și arate pătrățelele, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara. În aceeași ediție, va veni și Gabriela, o fată de 11 ani, care le va da mari emoții juraților cu o spectaculoasă demonstrație de gimnastică aeriană.


Care sunt ceilalți talentați mici concurenți care au avut curajul să vină la “Next Star”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 21 aprilie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii prezentate de Dan Negru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *