free download 78 travel guides written by experts

Copiii din Artisti pentru Artistii din Copii

Eveniment cu artisti dedicat copiilor din apartamentele sociale din sectorul 3

Marti, 23 decembrie, artistii cei mai indragiti ai show biz-ului romanesc au pregatit o surpriza pentru cei 62 de copii si tineri din apartamentele sociale din sectorul 3.

Intitulat , evenimentul este o initiativa a Sindicatului Artistilor Profesionisti reprezentat de presedintele sau, Bogdan Tascau (Dl. Problema) si a agentiei de PR: Hook Communication si este sprijinit de Asociatia "Children’s High Level Group“ patronata de Baroana Emma Nicholson of Winterbourne, Confederatia Sindicala Nationala Meridian, reprezentata de Ion Popescu si City Mall care gazduieste evenimentul.

Bodan Tascau si Elena Capruciu, membri si fondatori ai Sindicatului Artistilor Profesionisti din Romania:

Au raspuns DA initiativei: Matteo, Mihai Margineanu, Ionut Dolonescu, Maria Buza, Mihai Onila (fost Axxa), Daniela Gyorfi si Gino, o noua voce in show biz-ul autohton, artisti care vor canta pe scena din City Mall pentru acesti tineri talentati dar si pentru publicul din City Mall. Trupa de street dance, Trouble Crew a pregatit un spectacol special pentru aceasta ocazie.

De asemenea, au tinut sa sprijine evenimentul: Cristina Cioran, Dan Bitman, Simplu, Pepe, Roxana-Spin, Andra, Liana Stanciu, Marius Florea Vizante(Katia Florea), Adrian Enache, Wassabi, Bere Gratis, Hara, Dj.Rynno & Silvia, Jojo, Mihai Traistariu, AlbNegru, Corul de copii “Bim Bam”, Publica, Ozana Barabancea, iar lista creste pe fiecare ora. In masura in care timpul le va permite, multi dintre acestia au promis ca vor veni personal sa le inmaneze cadouri copiilor prezenti la eveniment.

Pentru acest eveniment, Copii din Apartamentele Sociale s-au pregatit si ei cu un frumos spectacol de Craciun ce cuprinde colinde, dansuri populare, dansuri latino, poezii si scenete.

Evenimentul se desfasoara incepand cu orele 18:00, in fata Castelului Povestilor, la etajul 2 din City Mall.

Bucuresti, 17.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *