free download 78 travel guides written by experts

Copiii de scoala primara isi doresc laptop-uri, smartphone-uri si tablete, toate “Cu banii jos”

Şase copii aflaţi încă în şcoala primară, între care şi îndrăgita Cleopatra Stratan, vor concura doi câte doi într-un joc al oamenilor mari, unde uriaşa miză, de 100.000 de euro, ar face orice adult să viseze la vacanţe în locuri exotice, maşini de lux, case, bijuterii, parfumuri, haine de firmă sau fel de fel de alte momente de răsfăţ. Pentru cei mici, lucrurile stau însă diferit. N-o să-ţi vină să crezi pe ce plănuiesc să cheltuie cei mici 100.000 de euro în cazul în care ar câştiga marele premiu Cu banii jos!

Pasiunea micuţilor pare să fie foarte clară când vine vorba de investiţii. Domeniul IT, gadget-urile, noua tehnologie le-a captat atenţia, iar pentru ei resursele finaciare trebuie să meargă fără niciun dubiu în această direcţie. Restul deciziilor cu privire la cum trebuie împărţiţi banii pot reveni liniştit părinţilor.

Aşadar, Alexia de opt anişori care va concura alături de Simona la Cu banii jos, a mărturisit că în cazul în care ar câştiga marele premiu şi-ar cumpăra cu siguranţă un laptop şi nu oricare, ci doar roz, mov sau albastru. Un telefon de ultima generaţie ar fi de asemenea pe listă şi odată bifate cele două puncte, şi-ar dori să mai dea tuturor membrilor din familie, dar şi săracilor câte 1.000 de euro. Laptopul şi telefonul nou au fost primele două obiecte şi în ierarhia micuţei Simona, în cazul în care ar câştiga marele premiu, iar restul banilor ar opta să-i depună la banca.

Enkh-Oyu, de 11 anişori, a avut deja o discuţie cu mama ei despre posibilitatea de a câştiga, micuţa dorindu-şi doar o tabletă, iar restul banilor lăsându-i în grija ei. Oyu va concura alături de Radu la Cu banii jos, Radu fiind singurul concurent care ar da tehnologia de ultimă oră pe o casă.

Cum s-au descurcat micuţii în competiţie şi dacă vor reuşi să pună mâna pe marele premiu, lucru pe care adulţii nu au reuşit să-l facă pănă în această ediţie, rămâne de văzut miercuri, de la 20.30, la Cu banii jos.

Bucuresti, 01.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *