free download 78 travel guides written by experts

Copiii de la SOS Satele Copiilor Romania vor incepe dimineata cu un mic dejun ce contine fier,

vitamine si alte minerale

Diminețile copiilor de la SOS Satele Copiilor România vor începe de acum înainte cu un mic dejun care conține fier, vitamine și alte minerale, totul în cadrul campaniei Nestlé ”Împreună creștem copii puternici”. Nestlé a decis să sprijine activitatea organizației, oferind timp de un an produse Nestlé și, în completarea acestora, sprijin financiar pentru achiziționarea de alimente pentru copiii din programul SOS Satul Copiilor București.

”Deficiența de fier la copii este o problemă nutrițională gravă în România, însă prea puțin conștientizată. Tocmai din acest motiv, eforturile Nestlé România, prin implemetarea campaniei „Împreună creștem copii puternici”, au scopul de a informa și de a trage un semnal de alarmă în legătură cu riscurile la care sunt expuși copiii care suferă din cauza lipsei de fier. Mai mult de atât, am început acest program printr-o schimbare de rețetă pentru unele din produsele noastre, dedicate copiilor, cărora le-am adăugat fier. Acum vrem să facem un nou pas înainte, venind de această dată în ajutorul unor copii ai căror părinți biologici nu sunt aproape de ei pentru a-i ajuta să crească sănătoși și puternici”, a declarat Hérve de Froment, Country Manager Nestlé România.

Copilăria este o perioadă extrem de complexă, care necesită grijă, atenție și dedicare. Mai mult de atât, alimentația joacă un rol foarte important în viața copiilor, aceasta fiind în strânsă legătură cu capacitatea lor de învățare, dezvoltare și mai ales cu sănătatea lor. Tocmai din acest motiv, Nestlé a decis să sprijine eforturile organizației SOS Satele Copiilor România, care ocroteşte şi sprijină astăzi, la peste 20 de ani de la înființare în România, peste 1000 de copii în dificultate, care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei lor biologice.

„Asigurarea unui mic dejun sănătos și a unei alimentații echilibrate pentru copii este una dintre preocupările principale și permanente ale SOS Satele Copiilor România. Suntem bucuroși să avem alături de noi un partener ca Nestlé România care a înțeles importanța susținerii pe termen lung a copiilor aflați în îngrijirea noastră. Doar împreună le putem oferi copiilor o familie iubitoare și șansa la o copilărie normală, condiții de bază pentru o dezvoltare armonioasă”, a declarat Mirela Carmen Lavric – Director General SOS Satele Copiilor România.

Sprijinul oferit de Nestlé se va îndrepta către toți copiii din programele SOS Satele Copiilor România. Aceștia vor primi timp de un an, Nesquik cereale cu FIER pentru mic dejun, precum și Nesquik Plus cacao instant cu calciu și vitamine. În completarea produselor Nestlé, copiii din programul SOS Satul Copiilor București, vor primi și alimente pentru un mic dejun echilibrat. Acțiunea face parte din campania ”Împreună creștem copii puternici!”. Aceasta promovează un stil de viață sănătos, bazat pe activitate fizică zilnică și o alimentație echilibrată, care să includă și aportul adecvat de fier.

Bucuresti, 04.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *